fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za sredu 18. maj

LAV

 

Posao: Ukoliko ste karijerista, bilo bi dobro da pokušate da se vratite na bitne, ali propuštene segmente vašeg poslovnog plana. Morate da se dovoljno informišete oko toga šta vam je još potrebno kada je vaše lično napredovanje u pitanju.

Ljubav: Isuviše se osamljujete i imate mnogo loš pristup prema partneru, koji vas povremeno manipuliše sa svojim izjavama.

Zdravlje: Ne žalite se na svoje zdravlje.

DEVICA

 

Posao: Dovoljno uložene energije u prethodnom periodu vam donosi solidan plasman. Morate da budete u saradnji sa strancima iako vam ne prija ništa van domaćeg terena. Pazite se zakona koji se kose sa drugim državama.

Ljubav: Ukoliko imate pored sebe ozbiljnog partnera pazite se rivalstva sa osobom rođenoj u znaku Riba, koja je spremna da se bori za svoju ljubav.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

VAGA

Posao: Ukoliko tražite posao možete biti dovoljno upućeni od strane prijatelja na segment, koji vas najviše interesuje. Imate odličnu startnu poziciju iz koje ćete izvući pouku, pa se savetuje da pokušate da saslušate određene osobe u vašem okruženju.

Ljubav: Dan može da vam pokvari po neka nesuglasica sa partnerom. Izbegavajte duže razgovore ovaj put.

Zdravlje: Bešika vam može biti slaba.

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Nemate nameru da doveka radite nešto što vam ne donosi neki veliki novčani priliv. Morate da se potrudite da radite ono što vam predstavlja veći izazov i nešto gde ćete se pokazati u najboljem svetlu.

Ljubav: Povlačite se iz igre na koju ste isuviše vremena potrošili. Volite da budete u svom ambijentu koji vam daje snagu.

Zdravlje: Isuviše ste umorni.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar