fbpx
Blog Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 14. januar 2019. godine

Vaga Vaga

POSAO
Sigurni ste u cilj. Nastojite da istrajete. Koristite stvaralačku snagu na adekvatan način, prvenstveno pružajući naklonost i ljubav mnogima. U očekivanju ste izvesne sume novca, pa se ne brinite ukoliko kasni.

LJUBAV
Osećate potrebu za popustljivošću, što inače nije vaša jača strana. Svaka čast, lepo je nekada popustiti zbog pravog razloga!

ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

 

Škorpija Škorpija

POSAO
Važno je da postavite jasnu granicu izmedju ličnih i zajedničkih interesa, novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali saradnici ispoštuju svoj deo obaveza. Važno je da se prilagodjavate uz očuvanje individualnosti.

LJUBAV
Partner u izvesnom smislu iskušava Vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja. Bolje je da se prilagodite nekim zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

 

Strelac Strelac

POSAO
Stalo Vam je da se predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna Vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Udružite svoje interese sa proverenim saradnicima i zatražite nečiji stručan savet.

LJUBAV
Obradovaće Vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve Vaše potrebe.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar