fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 11. novembar 2019.godine

Aspekt Merkura u Škorpiji na početku nove sedmice i njegova konjunkcija sa Suncem, a sve se dešava tek jedan dan pre Punog Meseca. Dakle, dolazi do kulminacije i završetka jednog, i započinjanja drugog ciklusa.

Ovu konjunkciju odlikuje mnoštvo reči, komunikacija, pregovaranja, uspesi u dogovorima, posao cveta… Očekujte i vrlo važne vesti.

Uspešan dan na svim poljima vam želimo!

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 11. novembar 2019.godine:

Ovan Ovan

POSAO
Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.

LJUBAV
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevazidjete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.

ZDRAVLJE
Promenljivo raspoloženje.

 

Bik Bik

POSAO
Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovnoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama.

LJUBAV
Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju vaše intelektualne sposobnosti.

LJUBAV
Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama.

ZDRAVLJE
Dobro.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar