Blog Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 4. jul 2021. godine

Foto: Canva.com
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Danas se suzdržite izazova ako ikako budete mogli. Klonite se teških ljudi, svađa i izliva besa. Ni sami ne izazivajte druge, posebno autoritete. Vežbajte unutrašnji mir i meditirajte u toku dana.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 4. jul 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Interesuju vas konkretni poslovni rezultati, a ne opširni planovi ili pregovori. Ukoliko vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.
LJUBAV
Pratite svoj unutrašnji glas ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Nema razloga da optužujete druge za svoj poslovni neuspeh ili da se ponašate nepravedno prema saradnicima. Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.
LJUBAV
Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine koje biste želeli da čujete i što dodatno utiče na vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko vas indirektno navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja i to loše utiče na vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV
U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.
ZDRAVLJE
Nađite način da se opustite.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar