Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 16. decembar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Ulazimo u drugu polovinu meseca decembra i pred nama je ostalo još sitno do kraja 2021.godine. Šta se to zakuvava pred sam kraj možete ukoliko ste nestrpljivi pogledati u našem mesečnom horoskopu, a ukoliko više volite iznenađenja, onda se prepustite energiji koja vlada u ovoj sedmici i koja traži od vas da budete prisutni i budni i ne libite se da pokušate nove stvari. Moglo bi uskoro doći do neke drugačije ponude u vašem životu a time dolazi na test vaša fleksibilnost i samouverenost da se prilagodite i uplovite u nepoznato.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK 16. decembar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imate dobar predosećaj, stoga ulažete ogromnu energiju i spremni ste da prihvatite odredjeni rizik u dogovoru sa saradnicima. Propratne komplikacije na putu do cilja postaju skoro nevažne, kada Vas očekuju uspešna priznanja.
LJUBAV
Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, a nečije prisustvo ili postupci mogu da Vas podignu u »ružičaste oblake«. Nema sreće bez nečije blizine i »dodira«.
ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

Bik Bik

POSAO
Nema razloga da suviše ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila u poslovnoj saradnji. U finansijskom smislu, izbegavajte rizične kombinacije koje mogu da Vas oštete više nego što je potrebno.
LJUBAV
Ako Vam je stalo da neki dogadjaji dobiju pravi smisao u razumevanju, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom. Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.
ZDRAVLJE
Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i više sati aktivnog odmora

Blizanci Blizanci

POSAO
Situacija koja za nekog izgleda nemoguća za Vas predstavlja moguće i dostupno rešenje, ali o tome ne treba glasno pričati. Ponekad je nužno upotrebiti neku »tajnu formulu«, koja donosi sreću, dobitak ili emotivno zadovoljstvo
LJUBAV
Potrudite se da obradujete voljenu osobu. Gest iskrene pažnje, ume da očara ili da izazove velike emocije i oduševljenje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar