Blog Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 1. jul 2021. godine

Glavni događaj ove sedmice dešava se baš ovog četvrtka, prvog dana meseca jula! Mars formira opoziciju sa Saturnom u Vodoliji, što početak ovog najtoplijeg meseca čini dosta nezgodnim. Na pomolu su neki sukobi, ovaj aspekt važi za jedan od najopasnijih. Ovo je ipak dobar aspekt za one hrabre ljude, koji će iz upravo ove kombinacije Marsa i Saturna da izvuku pouku i dobit!

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 1. jul 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Kolektiv Vam pruža podršku u najnovijim poslovnim poduhvatima. Predstavljate unikatne predloge koji otvaraju put novim pobedama.
LJUBAV
Želite neke promene u ljubavnom životu i to se vidi. Onda uradite nešto po tom pitanju, ne da promenite partnera, naravno, već unesite neku živost u vaš ljubavni život.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Ne odustajete od svojih zamisli i ne prihvatate primedbe. Danas bi trebalo da budete dosledni u svojim stavovima, ali bez rasprava sa kolegama.
LJUBAV
Moguće su nesuglasice na emotivnom planu, usled zapostavljanja osobe koju volite. Danas je dan za ljubav, pa je poklonite voljenoj osobi.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pribavili ste korisna saznanja koja će Vam pomoći u realizaciji isplaniranog. Puno toga odvija se u Vašu korist i danas Vam je sve jednostavno.
LJUBAV
Osoba koju volite Vas indirektno podseća na neke ranije dogovore. Prisetite se da niste nešto obećali a zaboravili da ispunite.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar