Dnevni horoskop Društvo Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JUN 2024: Blizanci vole da se osame, Rak i Lav imaju tesnu saradnju, a ko je opušten?

Dnevni horoskop za 9. jun – Blizanci vole da se osame, Rak i Lav imaju tesnu saradnju, a ko je opušten?

OVAN

Posao: Ukoliko volite svoj hobi sa njim ćete nastaviti akciju u kojoj ćete moći dodatno da zaradite. Niste nikome imali to da predočite, ali vreme pred vama donosi soluciju koja vam se može isplatiti jer imate šta da pokažete kroz rad od ranije.

Ljubav: Ukoliko ste muškog pola, očekujete solidnu priliku na polju emocija sa starijom ženskom osobom. Volite da ugađate svom partneru kada god vam se pruži prilika.

Zdravlje: Pokušavate da se rekreirate.

BIK

Posao: Aspekti na nebu su odlični za one koji imaju aktivno polje privatnog biznisa. Došlo je vaših pet minuta i ne morate da se dvoumite oko novih poteza na koje je došao red trenutno. Volite da dominirate u svom ambijentu, pa se uviđa i doza egocentrizma.

Ljubav: Oni koji su rođeni u trećoj dekadi mogu imati loše raspoloženje kada su muško – ženske teme u pitanju. Ne očajavajte zbog lošeg ambijenta.

Zdravlje: Kardiovaskularni problemi.

BLIZANCI

Posao: Volite ponekad da se osamljujete i da osećate veliki umor. Budite spokojni kada je poslovna strana u pitanju ukoliko imate pored sebe dugogodišnjeg poslovnog partnera. Imaćete priliku da se samostalno izjasnite o daljem toku događaja.

Ljubav: Privlače vas partneri koji su dosta uspešniji od vas. Imponuju vam takve osobe. Volećete da proširite krug prijatelja.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

RAK

Posao: Vaša finansijska situacija je zadovoljavajuća danas. Morate da se angažujete dodatno u onome u čemu ste trenutno angažovani. Jedan Lav bi mogao da vam bude od koristi ovaj put i da vam pomogne u komunikaciji sa poslovnim partnerima.

Ljubav: Možda se neko od vaših prijatelja ne složi oko vašeg izbora partnera ovaj put. Budite fleksibilniji u komunikaciji. Sledi vam prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Ne žalite se posebno na nešto.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

LAV

Posao: Odlično se osećate. Imate dobar plan vašeg budućeg poslovnog poteza. Volite da dominirate u svom radnom okruženju. Saradnja sa Blizancima ili Devicom bi mogla da izmakne kontroli pa su možda i teške reči na pomolu. Meditirajte ponekad.

Ljubav: Moguće da ćete se obeshrabriti zbog nebitnih činjenica koje se vrte oko jedne Device koja vam se postavlja mnogo povoljnije nego ranije.

Zdravlje: Imate povremeno napade panike.

DEVICA

Posao: Poslednje što ćete uraditi u toku dana jeste poveće angažovanje na trenutnom radnom mestu. Volećete da se više angažujete neki drugi put. Čekaćete nešto bolju šansu za neko vreme ali ne i doveka. Volite slobodu mišljenja i u tome uživate.

Ljubav: Zaljubljeni ste u jednu Škorpiju koja je pomalo tvrdoglava u svom stavu ovaj put. Volite da se družite sa istomišljenicima, koji vam imponuju. Više ćete izlaziti.

Zdravlje: Pazite se infekcija ovaj put.

VAGA

Ljubav: Ukoliko ste student možete biti srećne ruke i da se radujete okončanju na ispitu. U svakom slučaju sledi vam prijatno iznenađenje na koje niste bili spremni ovaj put. Volite ambijent u kome ste trenutno srećni.

Posao: Odlično se slažete sa jednim Lavom i Bikom. Napravite danas odličan izbor u svakom slučaju. Imate na koga da se oslonite i da dobijete nešto više ljubavi.

Zdravlje: Digestivni problemi.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša strastvena priroda ne dopušta veći izliv emocija već umete da planete bez većeg razloga tek kada vam svega toga pređe preko glave. Imate solidne šanse da se zaposlite na mestu, koje ste očekivali već duže vreme.

Ljubav: Zaljubljeni ste u jednog Bika i želite ozbiljniju vezu bez izuzetka. Niste u lošem okruženju koliko se od vas traži tek toliko da ste srećni.

Zdravlje: Volite da se opuštate.

Dnevni horoskop za 9. jun!

STRELAC

Posao: Ukoliko ste u jako velikoj panici, kada su u pitanju vaše trenutne poslovne šanse u toj meri ćete pogurati mnoge prilike na svoju vodenicu. Možda vas drugi doživljavaju dosta striktno u svojim namerama više nego brižnu osobu.

Ljubav: Možete imati prijatno iznenađenje ovaj put kada su vaše emocije u pitanju. Neko na vas računa već neko vreme. Budite otvoreniji za saradnju i bolju komunikaciju.

Zdravlje: Imate motiv da se odmorite.

JARAC

Posao: Ukoliko se vaša karijera svodi na još po neki korak onda ste na samom kraju svog posla i u potpuno novom ciklusu koji vam se sprema. Ne morate da se dezavuišete onim stvarima koje vas se ne tiču trenutno koliko možda vaše kolege.

Ljubav: Ne žalite se preterano na svoj emotivni život. Imate čime da se pohvalite i da se opustite u lepoj priči koja vam se nudi.

Zdravlje: Povremeno vas muče problemi.

VODOLIJA

Posao: Rad vas isuviše iscrpljuje i od vas pravi veliku žrtvu. Pokušavajte da se skoncentrišete na bitne segmente svog posla koji vam u suštini donose bitan novac. Sve ostalo prepustite saradnicima na koje možete da računate.

Ljubav: Ukoliko ste jakoj ljubavnoj vezi morate da se suzdržite od nebitnih komentara. Ukoliko se bavite hobijem budite dovoljn u fokusu i ne podležite tuđem uticaju.

Zdravlje: Vodite zdrav i aktivan život.

RIBE

Posao: Koliko se budete angažovali toliko očekujte novca koji uskoro pristiže. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koje vam odvlače fokus. Jedan Lav bi mogao da vam pomogne u situaciji koju možete da imate u toku današnjeg dana.

Ljubav: Budite dovoljno otvoreni u onome što trenutno radite u vezi zajedničkog provoda jer imate pored sebe odlično društvo da tako nešto i sprovedete.

Zdravlje: Moguća zubobolja.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

ZaječarOnline/Luftika/O.B.

Dodaj komentar