fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 8. jul 2017.godine

dnevni horoskop
Ovan negativan, Bik entuzijatičan, Blizanci žive u prošlosti, Rak iskren, Lav kreativan, Devica ljubomorna, Vaga nestrpljiva, Škorpija uživa u igrama, Strelac motivisan, Jarac rasejan, Vodoliji treba odmor, a Ribe žive u iluziji. Ovo je današnji horoskop za  8. jul 2017.godine.

OVAN 

Posao: Saradnici misle da zabušavate i postoji mogućnost da vam to otvoreno i prebace. Dajte sve od sebe ili potražite pomoć ako ne možete sve da postignete.

Ljubav: Partner je pomalo nervozan i to može i na vas da utiče. Pokušajte da se fokusirate na dobre stvari u vezi.

Zdravlje: Odlično.

 BIK 

Posao: Počinje dan entuzijastično i sve vam ide od ruke. Iskoristite to i završite započete projekte na najbolji mogući način.

Ljubav: Intrigira vas jedan Lav. Usporite i ne ulećite brzo u avanture ako niste sigurni da možete da se izborite sa svojim osećanjima.

Zdravlje: Problemi sa varenjem.

 BLIZANCI 

Posao: Budite slobodni da iskažete svoje neslaganje po pitanju ključnih pitanja i verujte svojoj intuciji. Na kraju će i šef i saradnici videti da ste bili u pravu.

Ljubav: Ne možete da prestanete da mislite na osobu iz prošlosti i to vas sprečava da nastavite dalje. Čim se toga oslobodite, bićete spremni za novu ljubav.

Zdravlje: Ubacite u svoj raspored malo više sportskih aktivnosti.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar