fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 30.april 2017.godine

Ovan bez briga, Bik ima čudne snove, Blizanci na putu uspeha, Rak stagnira u poslu, Lav entuzijastičan, Devica teži boljem, Vaga neuspešna, Škorpija ima sjajnog partnera, Strelac privlači novac, Jarac vredan, Vodoliji stiže novac, a Ribe moraju da menjaju nešto u poslu. Ovo je horoskop za 30. april 2017. godine.

OVAN

Posao: Ukoliko uvidite da vas poslovna situacija malo više pritiska ne zaboravite da se pomalo povučete iz ove priče kako biste uspeli da dobijete kasnije ono što vam pripada. Ukoliko prihvatite aktivni stav ne zaboravite na manji predah u svojim namerama.

Ljubav: Poželećete mnogo više ovaj put nego inače ali se prilike mogu manifestovati na potpuno drugačiji način od očekivanog. Budite pomalo ljubazni prema osobi koja vam je draga.

Zdravlje: Nemate velike brige.

BIK

Posao: Ukoliko je privatni posao u pitanju, ne zaboravite da se povinujete tržišnim uslovima na koje ne možete u većoj meri uticati trenutno koliko se može nešto više očekivati kasnije malo. Kroz trenutni rad možete doživeti pravu nirvanu ali sve u svoje vreme.

Ljubav: Ukoliko ne možete da zaboravite jednu osobu iz prošlosti, nemojte da budete na kraj srca kada su u pitanju pojedine karme kao i dug koji ste morali da platite.

Zdravlje: Imaćete čudne snove, zapamtite ih.

BLIZANCI

Posao: Vaš pristup radu je dalekosežan i nemate nameru da odustajete od trenutnih trendova koji vas vode na put uspeha. Imate jasno izraženu zvezdu vodilju koja će vas štititi u narednom periodu. Budite spokojni u svojim namerama koje su jasne .

Ljubav: Ukoliko je u pitanju osoba na koju ne mislite već neko vreme može opet da se pojavi bez izuzetka. Namera koju ste ranije imali može da vam se ponovi.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

RAK

Posao: Kada je vaš preduzetnički duh u pitanju ne pokušavajte da dominirate na trenutnom polju na kome se nalazite ukoliko ne uvidite jasan put kojim stremite. Kada su u pitanju ideje od ranije nemate nameru da ih trenutno sprovodite koliko se od vas očekuje da greške od ranije ne ponavljate.

Ljubav: Vaše dobronamerne želje neko može da protumači na jedan jako loš način. Neko vam drži stranu koja na vas ne utiče u energetskom smislu, koliko se od vas to očekuje.

Zdravlje: Stomačni problemi.

 nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar