Dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR 2023: Vodolija na putu uspeha, Škorpija zavodi red, a ko vraća dugove?

Vodolija na putu uspeha,

Škorpija zavodi red, a ko vraća dugove?

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za utorak 3. oktobar 2023. godine, za svaki znak:

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Finansijski bi trebalo da osećate malo veće poboljšanje u odnosu na prethodne dane. Niste loše kotirani i samim tim pojačan poslovni segment donosi mnogo bolje rešenje po vas.

LJUBAV: Ukoliko ste se dovoljno zabavljali sa osobom od ranije možete danas da napravite jedan presek i počnete da razmišljate o drugoj osobi.

ZDRAVLJE: Nesanica.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Osveženje dana će biti pojačan finansijski priliv. Dobar osećaj neće izostati I ne morate da se prilagodite datim okolnostima bez obzira na kakve teškoće naišli. Vratite dugove.

LJUBAV: Niste u lošem ambijentu i ostajete u zagrljaju bitne osobe za vaš emotivni segment. Ukoliko je to jedna Škorpija imaćete i malu dramu.

ZDRAVLJE: Pojačajte unos magnezijuma.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Saradnici vas podržavaju i nemate razloga za brigu. Bićete skoncentrisani na nove zadatke, pa se u tom ambijentu očekuju i mnogo bolji finansijski moment.

LJUBAV: Isuviše tražite od svog partnera, a tajna je u tome da se možda dogodi i jače spajanje, ali samo ukoliko budete čitali između redova.

ZDRAVLJE: Povremeno se odmarajte.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Odlično se osećate bez obzira na realnu situaciju u kojoj se nalzite. Budite dovoljno skoncentrisani na mnoge detalje i ne potencirajte kolege, koji ne žele da rade.

LJUBAV: Osećate jednu pravu melodrama i uživate u čarima svje ljubavi. Isuviše ste iskreni i neiskvareni za ono što vam se sprema za naredni period.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Isuviše se iscrpljujete na polju posla da vam je potrebna određena pauza. Uviđate da radite za manje novca i to vam ne dozvoljava da budete dovoljno srećni.

LJUBAV: Utisak koji ostavlja vaš partner na okruženje nije loš ali vi osećate određenu nadobudnost što vas sprečava da otvoreno priznate da ste spremni na promenu.

ZDRAVLJE: Srčana aritmija.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Pokazujete određenu zainteresovanost za izdavaštvo i želite mnogo više da se krećete u otmenom društvu. Budite dovoljno uporni u onome što želite da postignete.

LJUBAV: Ostavljate utisak osobe koja zna šta želi. Partner se oseća ugroženo za nijansu u vašem društvu. Bićete podstaknuti da se slobodite okova.

ZDRAVLJE: Hipohondrija vam ne ide na ruku.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar