fbpx

Dnevni horoskop za 28.april 2017.godine

Preporuka:

DJB Zaječar: Specijalna bolnica u Gamzigradu stvara dugove koje će vraćati Zaječarci

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gamzigrad nastavlja da stvara dugove koje će vraćati Zaječarci. I pored toga što prema Izveštaju...

Predstava „Petra“ oduševila beogradsku publiku

Na novoj sceni „ Zvezdara teatra“ sinoć je odigrana beogradska premijera predstave „Petra“ po tekstu i u režiji Irfana...

Gradski karate klub organizuje Prvenstvo kluba i novogodišnji turnir u karateu

Po prvi put, Gradski karate klub "Zaječar" će ove godine organizovati Prvenstvo kluba i novogodišnji karate turnir. Na oba takmičenja...
- Reklama -
Ovan i Rak odlično sarađuju, Bika čeka izuzetan dan, Blizanci i Lav rasterećeni, Devica loše volje, posao za Vagu, Škorpiju iscrpljuje loše društvo, Strelcu potrebno opuštanje, Jarac polako napreduje, Vodolija strpljiva, a Ribe čeka iznenađenje. Ovo je današnji horoskop za 28.april 2017. godine.

OVAN

Posao: Ukoliko ste usko vezani za posao sa klijentima imaćete dosta posla u toku dana. Mesec vam obećava mnogo bolji tretman nego obično. Desiće se da vam novčani prilivi znatno porastu. Računajte da vam saradnja sa jednim Rakom izuzetno prija.

Ljubav: Osećate se sjajno u društvu jednog blizanca. Bićete u odličnom raspoloženju kada je emotivna strana u pitanju. Oni koji nisu u braku mogu intenzivno da razmišljaju o jednoj osobi u svom okruženju.

Zdravlje: Volite da se bavite sportom.

BIK

Posao: Pripremite se za jedan izuzetan dan. Dosta ste komunikativni i privlačite pažnju svojom brbljivošću do neke mere. Morate da se ponekad povučete u svoj svet i da pokušate da meditirate. Danas možete biti pomalo umorni od svega što vam se dešavalo u prethodnom periodu.

Ljubav: Vaš emotivni život je pomalo loše postavljen u svemu ovome. Priča koju protežirate je loša i vi to sami znate. Budite spremni na veću promenu ovaj put.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

BLIZANCI

Posao: Spremnost koju imate je pomalo loše postavljena danas. Morate da se distancirate kada su  upitanju povremene loše upućene vesti. Budite pomalo otvoreniji za duhovni život. Imate na koga da se oslonite, pa samim tim podelite trenutne obaveze.

Ljubav: Imate na koga da se oslonite na emotivnom planu i ne pada vam teško poneka žrtva kada je vaša voljena osoba u pitanju. Poslepodnevne časove provodite u prijatnom društvu.

Zdravlje: Osećate se rasterećeno.

RAK

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom ne dozvolite da vas neko dezavuiše i da mu pozajmljujete novac bez potpisa. Imate dosta izazovne aspekte na polju posla ali oni mogu biti pomal i negativni ukoliko se ne snađete na vreme.

Ljubav: Pokušaj da se distancirate na vreme od svojih obaveza nećete uspeti. Morate da se otvoreno ponašate prema osobi pored vas.

Zdravlje: Volite da živite velnes.

nastavak na sledećoj strani…

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Šerbedžija samo za odabrane Zaječarce

Poznati umetnik Rade Šerbedžija sa svojim orkestrom „Zapadni Kolodvor“ nastupiće u zaječarskom pozorištu 27. decembra, međutim u večeri muzike i romantičnih stihova uživaće samo odabrani Zaječarci. Karata za nastup Radeta...

Njuz.net turneja stiže u Zaječar

Nakon velikog uspeha tribina u Kragujevcu i Novom Sadu, Njuzova turneja "Sadašnjost Srbije" stiže u Omladinski centar u Zaječaru. Koliko su mediji danas slobodni, da...

Prva razmena ski opreme u hali na Kraljevici

Tradicionalna razmena ski opreme, prva ove zime, biće organizovana u subotu, 14. decembra u holu Sportske hale na Kraljevici. Razmena će trajati od 11 do...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: