fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 26. septembar 2017.godine

Ovan ima nekog ko mu imponuje, Bik dosledan obavezama, Blizancima se vraća osoba iz prošlosti, Rak izlazi, Lav lider, Devica neodlučna, Vaga nema vremena, Škorpija brzopleta, Strelac veruje vodenim znacima, Jarac radoznao Vodolija se vrti u krug, a Ribe na pragu svađe. Ovo je današnji horoskop za 26.9.2017. godine.

OVAN

Posao:  Primarno vaš cilj jeste da ste se malo više uneli u celu problematiku, koja vas okupira na duže staze. Ne pokazujete ljutnju ni bes.

Ljubav: Bilo bi dobro da pazite o čemu razmišljate, jer to može da vam se i ostvari. Poboljšavate odnos sa svojim partnerom, koji vam imponuje već neko vreme.

Zdravlje: Oscilacije u pritisku.

BIK

Posao: Ono što se uviđa jeste da vi niste neko ko će odobravati sve što se tiče priče oko vaših saradnika bar neko vreme. Morate da ostanete dosledni svojim obavezama, koje su se zapravo nagomilale.

Ljubav: Umete da se podvučete pod kožu osobi, koja vam imponuje. Ne pokazujte ništa od onoga što se od vas traži. Utičete dosta na svog partnera, koji vam imponuje u neku ruku.

Zdravlje: Smanjite slatkiše.

BLIZANCI

Posao: Nemojte očajavati, jer ćete definitivno naučiti lekciju. Skloni ste da se bavite preterano onim aktivnostima, koje vam ne donose profit.

Ljubav: Ukoliko vam se pojavi osoba od ranije ne pokazujte preveliku simpatiju sve dok ne budete imali isuviše dobar odnos iza koga stojite u narednom periodu.

Zdravlje: Više se odmarajte.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar