fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 25. septembar 2017.godine

Ovnu treba pomoć kolega, Bik želi avanturu, Blizancima dobar dan za karijeru, Rak zaljubljen, Lav dosledan sebi, Devica odlaže obaveze, Vaga ljuta na partnera, Škorpija uživa u vezi, Strelcu prija solo status, Jarcu treba promena, Vodolija pod stresom, a Ribe se teško prilagođavaju. Ovo je današnji horoskop za 25.9.2017. godine.

OVAN

Posao:  Ukoliko uvidite da neke detalje ne možete tek tako sami da rešite ne silite celu situaciju i pokušajte da dovedete u red svoje trenutne obaveze uz pomoć kolega.

Ljubav: Niste svesni prisustva jedne Škorpije, ali zasigurno su se pripremile neke promene u narednom periodu bez lošeg ishoda.

Zdravlje: Potražite savet stručnjaka za vaše stanje pluća.

BIK

Posao: Ne ustručavajte se da završite započeti posao, ali isto tako ne dovodite sebe u neprijatnu situaciju da se otvoreno postavite i naredbodavno prema jednom Raku, jer postoji velika tenzija između vas.

Ljubav: Sklonost avanturi nećete zaobići ni ovaj put. Morate da se otvoreno postavite pred novim izazovima, koji vam se nude.

Zdravlje: Ne ustručavate se da se povučete i pokušate na miru da meditirate.

BLIZANCI

Posao: Imaćete danas prioliku da neke stvari dovedete u red kada su poslovna kočenja u pitanju. Pomoć saradnika vam je od velike pomoći.

Ljubav: Vaše emotivno polje može da bude ispunjeno do određene granice kada se uviđaju potpuno druge aktivnosti koje će vas okupirati.

Zdravlje: Bavite se više fizičkom aktivnošću.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar