fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 24. septembar 2017.godine

dnevni horoskop

Ovan rešava dugove, Bik planira, Blizanci zaljubljeni, Raka privlači Škorpija i Jarac, Lav misli na jednu osobu, Devica pregovara, Vaga ulazi u tajnu vezu, Strelacu se vraća neko iz prošlosti, Vodolija egzotična, a Ribama radoholične. Ovo je današnji horoskop za danas 24.9.2017. godine.

OVAN

Posao:  Ukoliko vam neko od klijenata duguje novac, danas imate posebno dobre aspekte da naplatite ono što vam je promaklo odavno.

Ljubav: Imaćete utisak da se zabavljate sa osobom, koja je jako popularna u narodu ili ga u suštini vole. Može biti glumac na sceni.

Zdravlje: Pazite se nazeba.

BIK

Posao: Želite da se oslobodite okova i da počnete da zarađujete od hobija. Slika koju ste odavno zamišljali može i da se ostvari u narednom period. Budite istrajni.

Ljubav: Privlače vas osobe koje zavređuju pažnju. Ne želite da budete sa nekim ko ne ume da lepo priča ili nema harizmu. Izlazite češće u narednom period pa se u ovom segmentu može nešto konkretno desiti.

Zdravlje: Pojačajte unos voća i povrća.

BLIZANCI

Posao: Nova cod privatnog posla može da stigne u svakom slučaju pa se ne ustručavajte da tražite i nešto više, kamatu na primer. Okolnosti su isuviše dobre na polju posla.

Ljubav: Možete se zaljubiti u osobu koju možete da sretnete preko polja posla. Ovo može da bude izuzetno strastvena veza i da se u njoj maksimalno pronađete.

Zdravlje: Pijte više vode.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar