fbpx

Dnevni horoskop za petak 20. maj

Preporuka:

Od početka godine broj saobraćajnih nezgoda povećan za 16 %

Saobraćajni policajci do 23. februara na srpskim putevima sprovešće pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju. Policajci će kontrolisati brzinu kretanja...

Počela izgradnja LIDL marketa u Zaječaru (FOTO)

Izgradnja dugo najavljivanog "Lidl" marketa u Zaječaru započela je na mestu nekadašnje fabrike "Arsenije Spasić" u Zaječaru. Predviđeno je...

U sredu nova prilika da iskažete humanost

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša u sredu 19. februara sprovešce akciju dobrovoljnog...
- Reklama -

STRELAC

Posao: Izuzetno ste lukavi. Služite se svojim šarmom i umete da dominirate u situaciji koju trenutno imate ispred sebe. Morate da se dovijete u trenutku ukoliko želite nešto više za sebe. Uspeh vam je zagarantovan bez izuzetka.

Ljubav: Ukoliko se osećate loše raspoloženo zbog osobe na koju često  mislite za takvo raspoloženje je trenutno zadužen Neptun koji daje poveće iluzije a ništa konkretno. Izađite iz zone komfora.

Zdravlje: Želite da se bavite fitnesom.

 

JARAC

Posao: Pomalo ste odsutni kada je poslovna strana u pitanju i vaša zaduženja koja imate trenutno. Ne uspevate da budete u centru pažnje i ne trebaju vam stalni nadzor kao i izgovori već doza kompromisa na kojima učite kako da se pravilno postavite.

Ljubav: Ukoliko je jedna osoba rođena u znaku Vodolije pravi izbor po vašem mišljenju nećete zažaliti. Umete da budete dovoljno otvoreni i komunikativni pa se nećete osećati loše u prisustvu simpatije.

Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba kategorija.

 

VODOLIJA

Posao: Ukoliko ste saradnik sa IT tehnologijama nemate nameru da odustanete od zacrtanog cilja koji imate. U toku radnog dana imaćete odlične ideje, koje će se kositi sa idejama vaših šefova. Bićete povinovani idejama koje ste sami zacrtali kao bitne. Potražite pomoć od kolega koje su već prošle obuku koju vi imate.

Ljubav: Imate osećaj da vas partner dezavuiše i ne dozvoljava da se oslobodite stresa. Pokušaj da se dovijete slobodnog vremena možda padne u vodu.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

 

RIBE

Posao: Pokušavate da budete u boljoj poziciji nego trenutno. Morate da se uključite malo više u ono što vam se plasira kao vaš lični zadatak. Borite se za više novca, pa birate i prilike koje ne želite da propustite. Saradnici su vam od pomoći i ne morate da se osamljujete u svom poslu, koji trenutno radite.

Ljubav: Pokušavate da osvojite osobu na koju često mislite. Jedna Vodolija je pravi magnet za vaše oči. Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji kako bi uspeli da se emotivno opustite.

Zdravlje: Ukoliko imate povišenu temperaturu, na će biti prolaznog karaktera.

 

Izvor: luftika.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: