fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za petak 20. maj

dnevni horoskop

Ovnu pomažu Bik i Jarac, Blizanci loše raspoloženi, Rak menja stvari na poslu, Lav ima jasan cilj, Devicu vodi jaka intuicija, Vaga voli da se pokaže, Škorpija traži fokus, Strelac lukav, Vodolija traži pomož kolega, a Ribama pomažu saradnici. Ovo je današnji horoskop za danas 20. maj 2016. godine.

OVAN

Posao: Pokušajte da se dovoljno informišete o trenutnom stanju na polju finansija kako bi zaobišli neprijatno iskustvo. Morate biti dovoljno otvoreni u celoj situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Pomoć od osobe rođene u znaku Bika vam je zagarantovana kao i osobe rođene u znaku Jarca.

Ljubav: Koliko budete cenili svog partnera toliko se možete nadati ostvarenju na emotivnom planu. Morate biti svesni situacije u kojoj ste trenutno, jer ona u suštini nije zadovoljavajuća.

Zdravlje: Nemate veće tegobe danas.

 

BIK

Posao: Volite da budete na usluzi. Kolege vas ne mogu prepoznati u trenutnom ambijentu u kome s enalazite. Volite da se dajete i u tome uživate. Pazite, neko bi mogao da vas iskoristi u narednom periodu i da vas odbaci. Budite dovoljno otvoreni na polju posla i ne dopustite neželjene posledice.

Ljubav: Vaša zvezda vodilja je jasan put kojim ste krenuli. Svari mogu da vam se dešavaju dosta intuitivno danas. Morate da budete u posebnom raspoloženju jer na neke tretmane niste imuni.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

 

BLIZANCI

Posao: Ukoliko ste pomalo loše raspoloženi zbog trenutne situacije u kojoj se nalazite pokušajte to sa vedrije strane da pogledate u narednom periodu jer imate izuzetne aspekte, koji vam donose mnogo dobrog i ne dozvolite da se nešto iskomplikuje bez većeg razloga.

Ljubav: Vaš način rezovonovanja stvari je dosta povoljan po vas. Imate sreće što niste zamaštani. Isuviše ste realni u svojim namerama.

Zdravlje: Solidno.

 

RAK

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom imate na umu mnogo toga da promenite. Vaš stav je nepovoljan za neke ljude pa pokušajte da budete pažljivi prilikom izjava koje imate da kažete. Ukoliko ste u prilici da se povučete iz trenutnog projekta ne radite to u spidu. Razmislite koliko je to važno za vas.

Ljubav: Vaša emotivna slika je zadovoljavajuća na nekom nivou. Morate da budete zahvalni na onome što trenutno imate inače možete biti opterećeni nebitnim segmentima vašeg života.

Zdravlje: Solarni pleksus je loše postavljen.

 

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar