fbpx

Dnevni horoskop za petak 20. maj

Preporuka:

Do kraja nedelje počinje uklanjanje česme sa trga u Zaječaru

Pomeranje arterske česme sa zaječarskog skvera, najavljeno još početkom septembra 2019. godine trebalo bi da otpočne do 17. novembra,...

Najbolji „poslovni izazov“ Timočkog regiona: Ideja o postavljanju poligona za edukaciju dece o pravilima u saobraćaju

Ideja o postavljanju poligona za edukaciju dece o pravilima saobraćaja kroz igru, osvojila je prvo mesto na regionalnom takmičenju...

Volonteri Omladinskog centra uručili slatkiše deci iz „Oblutka“

Volonteri Omladinskog centra u Zaječaru uručili su deci i mladima u Ustanovi za dnevni boravak dece i omladine ometene...
- Reklama -

Ovnu pomažu Bik i Jarac, Blizanci loše raspoloženi, Rak menja stvari na poslu, Lav ima jasan cilj, Devicu vodi jaka intuicija, Vaga voli da se pokaže, Škorpija traži fokus, Strelac lukav, Vodolija traži pomož kolega, a Ribama pomažu saradnici. Ovo je današnji horoskop za danas 20. maj 2016. godine.

OVAN

Posao: Pokušajte da se dovoljno informišete o trenutnom stanju na polju finansija kako bi zaobišli neprijatno iskustvo. Morate biti dovoljno otvoreni u celoj situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Pomoć od osobe rođene u znaku Bika vam je zagarantovana kao i osobe rođene u znaku Jarca.

Ljubav: Koliko budete cenili svog partnera toliko se možete nadati ostvarenju na emotivnom planu. Morate biti svesni situacije u kojoj ste trenutno, jer ona u suštini nije zadovoljavajuća.

Zdravlje: Nemate veće tegobe danas.

 

BIK

Posao: Volite da budete na usluzi. Kolege vas ne mogu prepoznati u trenutnom ambijentu u kome s enalazite. Volite da se dajete i u tome uživate. Pazite, neko bi mogao da vas iskoristi u narednom periodu i da vas odbaci. Budite dovoljno otvoreni na polju posla i ne dopustite neželjene posledice.

Ljubav: Vaša zvezda vodilja je jasan put kojim ste krenuli. Svari mogu da vam se dešavaju dosta intuitivno danas. Morate da budete u posebnom raspoloženju jer na neke tretmane niste imuni.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

 

BLIZANCI

Posao: Ukoliko ste pomalo loše raspoloženi zbog trenutne situacije u kojoj se nalazite pokušajte to sa vedrije strane da pogledate u narednom periodu jer imate izuzetne aspekte, koji vam donose mnogo dobrog i ne dozvolite da se nešto iskomplikuje bez većeg razloga.

Ljubav: Vaš način rezovonovanja stvari je dosta povoljan po vas. Imate sreće što niste zamaštani. Isuviše ste realni u svojim namerama.

Zdravlje: Solidno.

 

RAK

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom imate na umu mnogo toga da promenite. Vaš stav je nepovoljan za neke ljude pa pokušajte da budete pažljivi prilikom izjava koje imate da kažete. Ukoliko ste u prilici da se povučete iz trenutnog projekta ne radite to u spidu. Razmislite koliko je to važno za vas.

Ljubav: Vaša emotivna slika je zadovoljavajuća na nekom nivou. Morate da budete zahvalni na onome što trenutno imate inače možete biti opterećeni nebitnim segmentima vašeg života.

Zdravlje: Solarni pleksus je loše postavljen.

 

nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Novogodišnji paketići za članove Društva Roma Zaječar

Društvo Roma Zaječar poziva svoje članove da dostave podatke dece kako bi mališanima obezbedili novogodišnje paketiće. Prema rečima Miljana Rašića, predsednika zaječarskog Društva Roma, pred...

Novi kviz za srednjoškolce u Tehničkoj školi

U cilju druženja i takmičenja u opštem znanju, biće organizovan još jedan kviz u prostorijama Tehničke škole u Zaječaru. Kao pandan Pub Quizu, već nekoliko...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: