fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za petak 20. maj

LAV

Posao: Imate jasan cilj koji vam se po nekom pravilu obistinio. Ne morate doslovno da se povinujete situaciji u kojoj se nalazite jer imate odličnu startnu poziciju koju morate da ispoštujete bez obzira na sve mogućnosti koje ste propustili.

Ljubav: Moraćete da se dobro informišete o osobi na koju često mislite. Morate da se uverite da je osoba dovoljno otvorena u komunikaciju u kojoj se trenutno dobro snalazite.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

 

DEVICA

Posao: Pokušavate da dokažete da vredite bez obzira na sitna ogovaranja, koja su po vašem mišljenju nepotrebna i nemate nameru a se upuštate u raspravu, koja vam se protežira u toku dana. Ostajete pri svom stavu bez obzira na situaciju kroz koju prolazite.

Ljubav: Emotivna strana je danas dosta nezadovoljavajuća. Morate više da se potrudite kada je partner u pitanju kao i odnos između vas. Na neki način pripadate jedno drugom.

Zdravlje: Imate jaku intuiciju.

 

VAGA

Posao: Volite da se pokažete u najboljem svetlu. Ne morate da se upuštete u jačanje veze na poslovnom segmentu na polju inostranstva jer možete da imate poveći trošak na takse i transakcije koje možete da očekujete u narednom periodu. Danas postavite jasan temelj.

Ljubav: Bićete zadovoljni svojim emotivnim statusom. Morate mnogo više da raditi na sebi nego što ste planirali. Uviđate da vreme mnogo brže protiče nego što ste planirali.

Zdravlje: Stomak vam je slab.

 

ŠKORPIJA

Posao: Jedan Jarac vam izaziva dozu stresa, kome možete da se oduprete danas ukoliko uvidite da vam je energija u padu. Morate da mislite pozitivno ukoliko morate da se skoncentrišete na trenutni zadatak koji imate. Morate biti u odličnom fokusu ovaj put.

Ljubav: Pokušavate da domognete bolje partije i da pokušate da se razvedrite kada u partnerski odnosi u pitanju. Možda budete neprijatno iznenađeni onim što trenutno možete zateći u svom okruženju.

Zdravlje: Reproduktivni organi su vam slaba tačka.

 

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar