fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 17. septembar 2017. godine

dnevni horoskop
Ovan se zabavlja sa Devicom, Bik je dobro zbog jedne osobe, Blizancima Škorpija drži stranu, Rak izlazi, Lav ima dobru saradnju, Vaga očajava, Strelac trči za novcem, Jarac uspešan, Vodoliju čeka uspešan dan, a Ribe neodlučne. Ovo je današnji horoskop za danas 17. septembar 2017. godine.

OVAN

Posao:  Poboljšavate svoje poslovne performanse. Imate ceo rad na papiru, ali ne i realizaciju još uvek. Dovoljno odmora može da vam donese i mnogo bolju šansu za kvalitetnijim radom.

Ljubav: Devica vam je odlična prilika za zabavu. Ne pravite kompromise  a svoju štetu, ovaj put, već se samo dobro zabavite.

Zdravlje: Nemate veće  probleme.

BIK

Posao: Niste sami i ne morate da brinete zbog tajminga. Ono što ćete danas uraditi jeste planiranje odlaska na izlet sa prijateljima.

Ljubav: Niste lošeg raspoloženja, koliko se osećate mnogo bolje u svojoj koži već neko vreme zbog jedne osobe, koja je blizu vas.

Zdravlje: Ne volite da se bavite temom zdravlja.

BLIZANCI

Posao: U suštini ste zauzeti sa poslom, ali to nije razlog da se ne odmorite i ne napunite se pozitivnom energijom. Dan provodite sa porodicom.

Ljubav: Škorpija vam drži stranu i ne dopušta da se odvija situacija u pogrešnom pravcu. Smatrate da ste na dobrom putu već neko vreme.

Zdravlje: Pijte više tečnosti.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar