Dnevni horoskop Društvo Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUN 2024: Ovan i Jarac u tajnoj vezi, Bik sebičan, a kome stiže novac?

Dnevni horoskop za 11. jun – Ovan i Jarac u tajnoj vezi, Bik sebičan, a kome stiže novac?

OVAN

Posao: Imate dovoljno planeta koje su u vašem znaku izuzetno dominantne tako da se možete i dodatno dobro zagrejati na polju karijere, prijatelja i ličnog razvoja. Pred vama je odličan dan koji obećava.

Ljubav: Možete biti skloni tajnim ljubavnim vezama. Jedan Jarac je idealan partner za takvu priliku. Ne želite da se neki detalji otkriju.

Zdravlje: Možete imati problem sa zubima.

BIK

Posao: Dosta ste sadržajni i neće vam svakako biti dosadno. Turbulencije koje se očekuju daju vam poseban začin na celini. Konkretno ćete osetiti veći boljitak u toku dana ukoliko budete više radili.

Ljubav: Možda partner uvidi da ste ponekad, okrenuti samo sebi i da ste pomalo sebični. Niste vi krivi zbog trenutne situacije na nebu u vašu korist.

Zdravlje: Volite da se rekreirate.

BLIZANCI

Posao: Željno ste isčekivali novi početak i ne kajete se zbog svojih odluka jer se ispostavilo da ste na pravom putu. Uspeh vam je u većoj meri zagarantovan na ovom segmentu.

Ljubav: Oni koji su slobodni, trebalo bi da iskoriste dan za konkretno upoznavanje jer ćete u suštini biti u većim skupovima ljudi. Osoba bi trebalo da bude dovoljno zrela da bi kod vas ušla u uži izbor.

Zdravlje: Raspoloženi ste.

RAK

Posao: Otvoreno vam je polje inostranstva na ovom segmentu i to će biti presudno za vaš novčanik. Očekujte finansijski priliv u većoj meri. Nećete imati veću blokadu ovaj put. Biće ovo jedan spokojan dan.

Ljubav: Pomalo ste hedonista i to lepo nosite sa sobom. Partner ne voli preterivanje. Morate da obratite pažnju na sitnice ovaj put.

Zdravlje: Možete imati lošije snove.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

LAV

Posao: Kako se postavite tako ćete i imati šansu da uspete. Jedna muška osoba je ovde izuzetno dominantna na vašem polju uspeha i neko bi mogao da pogura celu situaciju napred.

Ljubav: Neko iz porodice vam je velika porška koju ćete prihvatiti bez izuzetka. Uzećete sve što vam život pruža. Ako ste kojim slučajem sami ne očajavajte, situacija se menja u vašu korist.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

DEVICA

Posao: Nije na odmet da se dovoljno dobro informišete o novim stvarima jer ako to ne učinite bićete na neki način kažnjeni. Bićete dovoljno organizovani za neko vreme kada je u pitanju poslovna strana.

Ljubav: Ne morate da se trudite, bar na polju ljubavi koliko kada su finansije u pitanju. Osoba na koju mislite može sama da vam priđe.

Zdravlje: Imaćete možda visok krvni pritisak.

VAGA

Ljubav: Imate jednu ustaljenu rutinu i ne želite da se odričete svojih obaveza na tom nivou. Morate biti dosledni svojim obavezama jer ste možda malo zakasnili sa rokom koji ste trebali da ispoštujete.

Posao: Bićete podstaknuti novim pogledom osobe na koju često mislite. Oni koji su u braku mogu pasti u iskušenje i zagrljaj osobe avanturističkog tipa.

Zdravlje: Ne odričite se terapije koju trenutno imate.

ŠKORPIJA

Posao: Došlo je vaših pet minuta kada mislite da se ceo svet okreće oko vas. Imaćete dovoljno tema koje će vas okupirati pa se spremite na dosta izazova koje možete da očekujete tokom dana u vašem privatnom biznisu.

Ljubav: Ne morate da silite situaciju u svoju korist kada još uvek ne dobijate konkretno pozitivne aspekte na putu kojim ste krenuli.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

Dnevni horoskop za 11. jun!

STRELAC

Posao: Bićete dovoljno upućeni šta treba da uradite pa se neće desiti nešto nepromišljeno. Ukoliko ste mislili da treba ponovo da se angažujete na istom segmentu kao i ranije, možda niste u pravu.

Ljubav: Često ćete imati izgovor da nemate dovoljno vremena. Budite iskreni i priznajte da vam nije stalo do osobe koja je pored vas jer imate zanimljivije ideje o tome kako da provedete slobodno vreme.

Zdravlje: Uradite jedan detaljniji pregled.

JARAC

Posao: Ne očajavajte na putu kojim ste krenuli. Misli koje ponekad ne možete da smirite vode vas u jedan konkretan rad koji zaslužuje da se kruniše novim idejama.

Ljubav: Naglašeno polje ljubavi obećava velike izazove. Ako se do sada niste zaljubili, ono što možete da doživite tokom ovog perioda pred nama možete pamtiti duži period u svom životu.

Zdravlje: Imate dovoljno energije danas.

VODOLIJA

Posao: Realno sagledajte situaciju, pa ako treba, posavetujte se oko akcija koje su vam preko potrebne za dalji rad. Sami ste podstaknuti radom na sebi već neko vreme pa se intenzivnije tome posvetite.

Ljubav: Još uvek ne razmišljate aktivno na polju ljubavi o eventualnim promenama i konkretizaciji, ukoliko ste sami.

Zdravlje: Kontrolišite rad srca.

RIBE

Posao: Oni koji pripadaju poslednjoj dekadi, još uvek mogu imati zaštićenu situaciju što se tiče novca, koji će svakako dobiti. Imali ste dovoljno razloga da se dobro uputite u pravcu kojm ste krenuli.

Ljubav: Sa segmentom emocija će se baviti najviše treća dekada, dok će ostali biti više materijalno orijetisani.

Zdravlje: Bavite se više sportskim aktivnostima.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

ZaječarOnline/Luftika/O.B.

Dodaj komentar