Dnevni horoskop za 11. juli 2017. godine

0
dnevni horoskop

Ovan i Devica osećaju privlačnost, Bik pred promenama, Blizanci i Škorpija u otvorenom odnosu, Rak odustaje, Lav gradi lažnu sliku, Vaga slobodarskog duha, Strelac pred novim poznanstvima, Jarac pred novim uspesima, Vodolija nesamostalna, Ribe izbegavaju poslovne obaveze. Ovo je današnji horoskop za 11.07.2017. godine.

OVAN 

Posao

R E K L A M A

Imaćete dovoljno podsticaja da završite nešto konkretno u narednom periodu. Volite da se opuštate i pripremite za jači tempo rada u svakom slučaju.

Ljubav

Ukoliko ste sami ne očajavajte jer se nešto konkretno može desiti u svakom slučaju. Jedna Devica je idealna prilika ovaj put.

Zdravlje

Povišen pritisak.

 BIK 

Posao

Ne očajavajte ukoliko vam finansijski segment nije u potpunosti ispunjen, jer možete da očekujete poveću promenu ovaj put.

Ljubav

Volite da dominirate na polju emocija i želite mnogo više vremena da provedete sa partnerom. Oni koji su slobodni mogu očekivati nešto konkretno.

Zdravlje

Grlo vam je slaba strana.

 BLIZANCI

Posao

Bićete okruženi pozitivnim ljudima tako da vam poslovna sredina odgovara ovaj put. Bićete dovoljno otvoreni za novu saradnju i nove projekte.

Ljubav

Ne marite previše za partnera i emotivni segment. Fokus je na drugoj strani ovaj put.

Zdravlje

Imate pjačan trening.

nastavak na sledećoj strani…

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here