fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 29. april 2017.godine

dnevni horoskop
Ovan uživa u ljubavi, Bik koketira, Blizance i Raka čeka bolje vreme, Lav u začaranom krugu, izazovi za Devicu, Vaga spokojne, Škorpiji prija meditacija, Strelac nema meru, Jarac uživa, odličan dan za Vodoliju, a Ribe u grču. Ovo je današnji horoskop za 29.04.2017. godine.

OVAN

Posao: Imate autoritet i znate kako da se postavite kada je posao u pitanju i šefovanje. Ovaj stav, međutim, može da smeta mlađim kolegama koji su skloni novinama i stalnom prilagođavanju, kada su inovacije u pitanju.

Ljubav: Pravi ste zavodnici i niko ne osporava činjenicu da možete mnogo toga da dobijete od osoba suprotnog pola. Volite da se dajete bez izgovora. Ljubav je vaša jača strana ovaj put.

Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Možda okruženje uvidi da ste spremni mnogo više da se žrtvujete, ali da to jednim delom radite iz sopstvene koristi. Pazite pred kim pričate dosta intimne stvari jer ste okruženi lošim ljudima danas.

Ljubav: Volite da koketirate i da trošite novac na osobe suprotnog pola. Niko ne osporava da je to loše ali uvek budite sa dozom mere u onome u čemu imate nameru da se pokažete.

Zdravlje: Bolovi u vratnom delu.

BLIZANCI

Posao: Imate razumevanje za mnoge stvari. Ovim stavom možete da pokrenete lavinu novih mogućnosti. Ukoliko niste računali na ovakav tretman, naviknite se. Stiže vam mnogo bolje vreme.

Ljubav: Pričom ćete uspeti da izgladite odnose, koji će vam otvoriti novi horizont, kada je vaš partner u pitanju. Ne zaboravite da za sve treba vreme.

Zdravlje: Osećate veći psihički pritisak.

RAK

 Posao: Ukoliko ste odličili da se bavite privatnim poslom, nije loša ideja iza koje stojite, koliko su loše samo vaše procene što se tiče sredstava sa kojim raspolažete. Povoljan period vam tek predstoji.Ljubav: Svesni ste svoje lepote, kada je suprotan pol u pitanju. Prolepšali ste se, pa to i ne skrivate od pogleda drugih ljudi. Spremite se na novi izazov.

Zdravlje: Nazeb.

 nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar