fbpx

Danas prekinut rad Narodne kuhinje u Zaječaru

Preporuka:

Od početka godine broj saobraćajnih nezgoda povećan za 16 %

Saobraćajni policajci do 23. februara na srpskim putevima sprovešće pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju. Policajci će kontrolisati brzinu kretanja...

Za promovisanje Gitarijade u Užicu Zaječar plaća 4 miliona dinara

Za promovisanje koncerta "Promo Gitarijada" koji bi trebalo da bude organizovan u Užicu Grad Zaječar platiće skoro 4 miliona...

Borsko jezero na 4,3 metra ispod preliva na brani

Nivo Borskog jezera trenutno je veoma nizak i nalazi se na 4,3 metra ispod preliva na brani. Lokalna samouprava...
- Reklama -

Narodna kuhinja u Zaječaru danas je prestala sa radom na jedan dan, saopštavaju iz zaječarskog Crvenog krsta, ali i dodaju da će Narodna kuhinja od sutra nastaviti funkcionisanje po redovnom režimu.

Do prekida u radu Narodne kuhinje došlo je zbog kašnjenja tranši za finansiranje troškova od strane Gradske uprave, usled čega je Odbor Crvenog krsta Zaječar doneo odluku o prestanku rada.

S obzirom da je u medjuvremenu sa Gradskom upravom dogovorena dinamika uplata do kraja godine, stekli su se uslovi da Narodna kuhinja nastavi sa radom, saopštavaju u Crvenom krstu.

Sutra će distribucija hrane biti vršena po redovnom režimu, a obroke će dobiti i korisnici koji danas nisu dobili obrok usled jednodnevnog prestanka rada, a to su korisnici Narodne kuhinje u Lenovcu, Lasovu, Leskovcu, Gornjoj Beloj Reci i Rgotini.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: