Društvo

„Dan otvorenih vrata“ na Fakultetu za menadžment u Zaječaru (FOTO GALERIJA)

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Tradicionalno, već 12. put zaredom, kao i svakog maja, na Fakultetu za menadžment u Zaječaru danas je organizovan “Dan otvorenih vrata”.

Fakultet za menadžment posetili su maturanti zaječarskih srednjih škola, kojima su ovom prilikom predstavlјeni studijski programi i uslovi studiranja na Fakultetu.

Maturanti su u prilici da obiđu amfiteatar, slušaone, kompjutersku laboratoriju, biblioteku, skriptarnicu, studentski klub i ostale sadržaje.

Profesor dr Dragan Mihajlović, dekan Fakulteta za menadžment u Zaječaru je ovom prilikom govorio o prednostima upisa na ovu visoko-obrazovnu ustanovu.

„Današnji odziv srednjoškolaca je očekivan i nadamo se da će se prošlogodišnji upis od preko 60 brucoša i ove godine ponoviti.

Ne sumnjam da ćemo mi upisom ispuniti svoje kvote, a oni će upisom na ovaj fakultet imati obrazovanje na kućnom pragu.

Brucoši će na našem fakultetu naići definitivno na najmanju školarinu prilikom upisa, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Upis i školarina je 40. 000 dinara i može se izmiriti na tri rate.

Nemaju potrebe da putuju van Zaječara, da iznajmljuju stanove.

Oni će dobiti savremeno obrazovanje, usklađeno sa Bolonjom, jer smo do sada akreditovali sve programe od osnovnih do doktorskih studija.

A novina je i da ćemo od ove godine omogućiti i studentima drugih fakulteta iz cele Srbije da se prekvalifikuju i upišu na naš fakultet.

Mi se nadamo da ćemo čak do januara meseca uspeti da mendžment i biznis nadogradimo sa informacionom tehnologijom.“, kaže prof. dr Mihajlović.

Prijavljivanje kandidata za upis na prvu godinu osnovnih strukovnih i akademskih studija, biznisa i menadžmenta i ekonomije na Fakultetu za menadžment u Zaječaru počinje 1.juna i trajaće do 6.jula.

Prijemni ispit polagaće se 7. jula tačno u podne, a upis će trajati od 11. do 21. jula.

Pogledajte galeriju fotografija:

Dodaj komentar