U petak, 30. novembra treću godinu za redom učenici Tehničke škole iz Zaječara učestvovaće na Međunarodnom ONLINE takmičenju iz engleskog jezika pod nazivom „BEST IN ENGLISH“.

Za organizaciju i sprovođenje takmičenja osmu godinu zaredom odgovorni su Institute for Competences Development and Czech-us agency  iz Česke Republike.

Takmičenje se sprovodi u celoj Evropi u zemljama kojima engleski jezik nije maternji i namenjeno je učenicima srednjoškolskog uzrasta od 15 do 19 godina.

“ U takmičenju mogu učestvovati učenici svih srednjih škola iz cele Evrope i otvoreno je za sve koji žele da uporede svoje veštine u poznavanju engleskog jezika“, istakao je Saša nikolić, nastavnik engleskog jezika u zaječarskoj Tehničkoj školi.

Da podsetimo, na prošlogodišnjem takmičenju „BEST IN ENGLISH 2017“ učenici Tehničke škole ostvarili su više nego odličan rezultat i u odnosu na škole koje su se takmičile iz Srbije zauzeli 3. MESTO.

“ U poređenju sa sveukupnim brojem škola koje su se takmičile iz cele Evrope od ukupno 730 škola zauzeli smo visoko 85 mesto, i ovaj uspeh nas svrstava među 100 najboljih škola u Evropi po poznavanju engleskog jezika“, istakao je Nikolić.

Nastavnik engleskog jezika, Saša Nikolić, koji priprema učenike za ovo takmičenje ističe da su učenici jako motivisani i da žele da ponove prošlogodišnji uspeh.

DRŽIMO IM PALČEVE!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here