Sport

Atletičari AK „Mladost“ iz Zaječara postigli izvanredne rezultate

FOTO: facebook.com/privatna arhiva

Atletičari iz zaječarskog Atletskog kluba „Mladost“ postigli su izvanredne rezultate na takmičenju u Petrovcu na Mlavi. Na 15. Memorijalnoj trci „Dragutin Tomašević“ učestvovalo je 11 zaječarskih atletičara.

U trci devojčica prvih razreda, Lena Tomić zauzela je prvo mesto. U trci devojčica drugih razreda, Helena Milijić takođe je uzela zlato, a prvu poziciju osvojila je i Jana Tomić u trci devojčica trećih razeda. Sofija Jovanović je u trci devojčica četvrtih razreda zauzela prvu poziciju, dok je Mia Milić zauzela drugo mesto. U trci devojčica šestih razreda Lena Maletić osvojila je zlatnu medalju. Iva Maletić, učenica prve godine, takođe je zauzela prvo mesto.

U trci dečaka drugih razreda Nikola Kodralija osvojio je prvo mesto, u trci dečaka trećih razreda Stevan Vučenić zauzeo je drugu poziciju, dok je u trci dečaka šestih razreda Strahinja Đorđević zauzeo četvrtu poziciju. U trci dečaka sedmih razreda, Veljko Vasiljević zauzeo je treće mesto.

Zaječarski atletičari učestvovaće na Prvenstvu Centralne Srbije za mlađe pionire i atletske škole, koje će biti održano 9. juna 2019. u Kruševcu.

Dodaj komentar