Društvo

Anketa: Imate li predlog za uređenje javnih površina u gradu? (VIDEO)

FOTO: Facebook / Zaječarska inicijativa

Rok za podnošenje ideja za uređenje javnih prostora u Zaječaru ističe danas. Saveti u 5 gradskih mesnih zajednica će, kako je najavljeno, napraviti uži izbor od pristiglih predloga, a konačnu odluku doneće sami građani, tokom zbora u prostorijama Saveta mesne zajednice o čijem će terminu biti naknadno obavešteni.

U svakoj od mesnih zajednica jedna od predloženih ideja biće realizovana do kraja ove kalendarske godine, napominju u Zaječarskoj inicijativi.

“ Sve koji razmišalju o predlozima za sređivanje morali su imati u vidu da su sredstva ograničena i da su moguća samo preuređivanja manjeg obima (popravka mobilijara, klupica, uređenje zelenih površina i slično)“, kažu u Zaječarskoj inicijativi.

Do kraja dana zainteresovani mogu svoje ideje predložiti lično u prostorijama Saveta mesne zajednice kojoj pripadaju, kao i putem sledećih brojeva telefona:

Građani na teritoriji 1. mesne zajednice na 060/ 422-5330
• Građani na teritoriji 2. mesne zajednice na 069/ 381-7298
• Građani na teritoriji 3. mesne zajednice na 064/ 373-8543
• Građani na teritoriji 4. mesne zajednice na 019/ 421-117
• Građani na teritoriji 5. mesne zajednice na 062/ 366-855

Koliko su građani bili realni u svojim zahtevima i da li im je, umesto uređenja javnih površina, potrebnije rešiti gorući komunalni problem procenite sami na osnovu ankete koju je ekipa „Online televizije“ uradila sa građanima Zaječara:

Dodaj komentar