fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Izdvajamo PR tekstovi

Akademija Oxford u Zaječaru: Široka ponuda kurseva stranih jezika po odličnim cenama

PREDIZBORNI MARKETING

Početak godine je idealno vreme za nove početke i nove odluke. Odaberite novi kurs ili stručnu obuku iz naše bogate ponude i to po odličnim cenama, a Akademija Oxford Zaječar vam poklanja još jedan online kurs iz naše specijalne ponude.

Šta sve u svojoj ponudi ima Akademija Oxford Zaječar:

▶️ Pisanje za web/blog
▶️ Kreativno pisanje
▶️ Kreativno pisanje za decu
▶️ Poslovna komunikacija
▶️ Pravilno upravljanje vremenom
▶️ Veštine prezentovanja
▶️ Mape uma
▶️ Brzo čitanje
▶️ Organizacija učenja
▶️ Tehnike pamćenja

Znanje se isplati – škola stranih jezika

U današnjem, savremenom dobu svima je jasno da koliko stranih jezika znamo toliko vredimo. Svi znamo da je engleski jezik danas univerzalni jezik koji se svuda koristi, zato je pravo vreme da upišete kurs engleskog jezika. Osim što je neophodno za svakodnevnu komunikaciju, znanje engleskog jezika je od presudnog značaja za rad na računaru. Poslovna komunikacija se u današnjici ne može zamisliti bez dobrog poznavanja ovog jezika, ali naravno da nema ništa lepšeg nego kada odemo na odmor i možemo još bolje da upoznamo kulturu, običaje i da sklopimo nova prijateljstva. Jedan od aktuelnijih jezika je i nemački jezik, a Akademija Oxford ima u ponudi i ovaj kurs.

Na Vama je samo da odaberete vid nastave koja Vama i Vašim potrebama odgovara a ona može biti:

Individualna nastava podrazumeva poseban pristup svakom polazniku, uzimajuću u obzir njegove potrebe, mogućnosti i želje.

Za grupnu nastavu potrebno je da se prijavi dovoljan broj kandidata za određeni nivo. Dogovorićemo termine i dinamiku časova i mi smo spremni da krenemo sa učenjem ili nadogradnjom već postojećeg znanja.

Ono što je možda jedinstveno u našoj školi to je rad u mikro grupama, što bi značilo da nastavu pohađa 2 ili 3 polaznika. Ovo je idealna prilika za bračne partnere ili prijatelje koji su na istom nivou znanja.

Pored engleskog i nemačkog jezika, Akademija Oxford Zaječar ima veliki broj stranih jezika koji možete učiti kod nas (italijanski, francuski, španski, turski, kineski, norveški, danski, slovenački…) Ne dozvolite sebi da ćutite u društvu stranaca.

Poznavanjem stranog jezika u poslovnom svetu povećaćete mogućnost sklapanja novih poslova, ali ostavićete pozitivan utisak kao kompanija koja ulaže u obrazovanje svojih zaposlenih.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za decu

Podrazumeva se da ni najmlađi polaznici nisu zapostavljeni što se tiče učenja stranih jezika. Škola stranih jezika Akademije Oxford u Zaječaru organizuje i nastavu za njih. Stručan tim predavača će pomoći mališanima da nauče engleski, nemački i francuski jezik. Postoji mogućnost dopunskih časova za osnovce i srednjoškolce.

Svi zainteresovani polaznici se mogu prijaviti telefonom 060 01 90 096, putem mejla (zajecar@akademijaoxford.com) ili lično na adresi Krfska 16, 1/3.

Nastava je organizovana u skladu sa svim epidemiološkim merama koje trenutno važe.

Požurite, jer znanje ne može da čeka!

Dodaj komentar