fbpx
Društvo

6. decembar – JAVNA TRIBINA: „Koliko se osećamo bezbedno u Zaječaru?“

Zaječarska inicijativa u okviru istraživanja „Vitalni znaci zajednice“ organizuje u četvrtak, 6. decembra u prostorijama Omladinskog centra javnu diskusiju o bezbednosti u zajednici pod nazivom „Koliko se osećamo bezbedno u Zaječaru?“.

Na diskusiju su u svojstvu govornika pozvani predstavnici Odeljenja za vanredne situacije, Policijske uprave u Zaječaru i Odeljenja za inspekcijske poslove i komunalnu policiju Grada Zaječara.

Moderator će biti Miša Stojiljković, novinar i psiholog.

“ Tokom ovog događaja želimo da zajedno sa građanima i predstavnicima relevantnih institucija razgovaramo o tome koliko se Zaječarci osećaju bezbedno u svom gradu, koji su glavni bezbednosni izazovi sa kojima se oni suočavaju i kako podići bezbednost u zajednici na viši nivo“, napominju organizatori.

Javna diskusija će biti prenošena uživo preko interneta (live streaming) na Facebook kanalu Omladinskog centra Zaječar, a početak je zakazan za 18 sati.

1 komentar

  • koiko smo bezbedni u ovakvom okruženju i vođenju gradske politike sam bog zna.kriminal i ucene,pretnje na sve strane.najzaslužniji za takvo stanje je sigurno rukovodstvo propalog grada-gradske uprave.tok se ne rascisti sa tom bagrom nema nam spasa.

Dodaj komentar