fbpx

2. decembra kroz Zaječar će protutnjati pravi TECHNO TORNADO!

Preporuka:

Detalji zločina u Zaječaru: Devizni penzioner pretučen na smrt

Zaječarac Slobodan Zdravković (76), koji je penziju stekao radeći u fabrici u nemačkom Zingenu gde je sklapao delove za...

Predstava „Petra“ ponovo pred zaječarskom publikom

Predstava o odnosu majke i ćerki, želji da se ode, neznanju da li da se ode ili ostane, priča...

Zasedali većnici: Budžet grada za 2020. godinu uvećan za oko 150 miliona dinara

Budžet Grada Zaječara uvećava se za oko 149 miliona dinara, pa će sada iznositi oko 2.570.042.000 (preko dve i...
- Reklama -

Bliži se 2. decembar, noć kada će kroz Zaječar protutnjati pravi techno tornado!

Milenko i Adji, kao i Veztax i Speedy, biće zaduženi za dva back 2 back seta, uvodni nastupi će pripasti Vidraxu i Filipu Šindriću, a zvezda večeri biće portugalska techno legenda A.Paul.

Vlasnik Subbteraneus etikete, Dragiša Pujević aka Dr.Adji, kaže da postoji dobar razlog što je baš Zaječar odabran za maratonsku proslavu rođendana:

“Primetili smo da solidan broj ljudi iz Zaječara, Bora, Negotina, Knjaževca i ostalih gradova iz ovog regiona dolazi u Niš na Subbteraneus/Encoder žurke.

Kako se situacija sa većim prostorima u Nišu prilično zakomplikovala otkad je “Niško sajmište” dato u zakup, Zaječar je bio “prva rezerva”, s obzirom na to da sam poreklom iz ovog kraja i da imam potrebu da se na neki način odužim svojim zemljacima.

Sudeći po rečima ljubitelja techno muzike, line-up je fantastičan, smatraju da bi ovakav mogao da bude i na kakvom manjem festivalu, a Hala sportova je sasvim prikladna za proslavu trećeg rođendana moje Subbteraneus organizacije” – objašnjava Dr.Adji.

Milenko Trašević naglašava da je bilo pitanje vremena kada će se osnivači triju organizacija – Lucky Lights LTD-a, Subbteraneusa i Encoder Radija – naći za istim mix pultom, pred publikom koja ume da ceni neprikosnoveni techno zvuk.

“Prvi put smo na okupu, iako moj Encoder Radio godinama već ima izvanrednu saradnju sa Speedyjem iz Lucky Lights LTD-a i Adjijem iz Subbteraneusa.

To više nisu samo poslovni već pre svega prijateljski kontakti, a sasvim je moguće da će žurka u Zaječaru imati nastavke i u Nišu i drugim gradovima jugoistoka Srbije, o čemu smo već preliminarno razgovarali“ – najavljuje Milenko.

Specijalni gost iz Portugalije kaže da je potpuno spreman za premijerni nastup u Srbiji.

“Biće mnogo dobre energije i dobrih vibracija, što je, prema mišljenju publike širom sveta, karakteristično za moje nastupe.

Biće to, dakle, uobičajeni A.Paul mix, koji jedva čekam da podelim sa ljudima u Zaječaru.”

Početak žurke u Hali sportova zakazan je za 22 sata.

Detaljne informacije o satnici i ulaznicama potražite na: www.facebook.com/events/103267017068063/

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: