fbpx
Izdvajamo PR tekstovi

100% organska Arabica kafa od sada i u srcu Zaječara

Prva stvar na koju pomislimo čim otvorimo oči je – kafa, jedan od najomiljenijih napitaka u svetu! Studenti, učenici, nastavnici, radnici, mame, ali i kampanjci koji posao završavaju u poslednjem trenutku… gotovo svako od nas dan ne može da zamisli bez kafe. Zato smo odlučili da bar zaječarcima ili onima koji posete naš grad otkrijemo gde mogu popiti najbolji italijanski esspreso ili 100% organsku kafu Arabika u Zaječaru.

Ukoliko želite da budete sigurni da ste ’’napunili baterije’’, odnosno, ’’ubrizgali’’ najjaču dozu kofeina za predstojeće obaveze i eventualni napor koji vas očekuje, obavezno posetite kafić „Liquid“ u srcu Zaječara, u pasažu iza tržnog centra 22. decembar.

Aleksandar Radulović, zaječarcima poznatiji kao Radula, vlasnik kafeterije „Liquid“ dugo godina bavi se ugostiteljstvom i kaže da je najlepši posao – rad sa ljudima i mogućnost da im pričini prvo jutarnje zadovoljstvo.

“ Prva jutarnja kafa je mnogima ritual koga se teško ko odriče. Zato u kafiću „Liquid“ na meniju imamo preko 15 vrsta kafe, a najponosniji smo na originalni italijanski esspreso „LavAzza“, kao i 100% organsku Arabica“, kaže Radula.

Kafa Arabica potiče iz Etiopije i preživljava na nadmorskim visinama i do 2000 metara. U sebi sadrži samo 0,8 do 1,5% kofeina.

Ljubitelji filter kafe najčešće posežu za sortama Arabike, jer je ova kafa sa karakterističnim ukusom, koji uključuje sve od cvetnih, citrusnih i jagodičastih, do orahovitih, karamelnih i čokoladnih nota.

Prilično šaren miks!

U kafiću „Liquid“ osim vrhunskog užitka, mogu se pohvaliti i izuzetno niskim cenama. Pa tako domaću (tursku) kafu možete popiti za samo 70 dinara, za koliko možete uzeti i najkvalitetniji italijanski „LavAzza“ espresso za poneti!

 

 

 

Novo u ponudi u kafeu „Liquid“ je i LATTE GOLOSO – espreso sa mlekom, šlagom i hrskavim dodacima. Reč je o maksimalno kremastom i hrskavom zadovoljstvu koje nikako ne smete propustiti. Ukusi koje možete birati su bela čokolada sa puslicom, čokolada sa komadićima keksa ili pistaći sa pistaćima.

U kafiću „Liquid“ kapućino, espresso sa šlagom ili mlekom, nesquik ili kvalitetan „Milford“ čaj možete popiti za samo 100 dinara, kao i nezaobilazni mali Plazma šejk koji će vas osvežiti i zasladiti u ovim vrelim letnjim mesecima.

Ljubazno osoblje kafića „Liquid“ poručuje da je za kafu i dobro društvo uvek pravo vreme, a da je pomenuti kafić i najbolje mesto za početak svakog dana!

Ovaj promo tekst sponzorisan je od strane Liquid cafe-a!

Dodaj komentar