Aniri Šalve

Zašto je proplakala Vučićeva slika!!!

Kako nezvanično saznaje portal www.zajecaronline.rs, posle divljačkog napada većnika Firovića na odbornika Zdravkovića, noćas je u prostorijama SNS proplakala slika Aleksandra Vučića. Kako tvrde mnogi  koji se bave ovakvim pojavama, to je loš signal za NAPREDNJAKE!!!

Prema tvrdnjama izvora koji želi da ostane anoniman, jutros je prostorija GO SNS-a bila potopljena. „Vučićeve suze noćas su poplavile naše prostorije, to je loš znak“- komentarisao je jedan od članova SNS-a koji su se zatekli u prostorijama.

Među naprednjacima ima različitih mišljenje. Pojedini tvrde da je slika Vučića proplakala zbog divljačkog napada Firovića na odbornika Zdravkovića, dok pojedini tvrde da je razlog zaposlenje brata Stefana Zankova u prodavnici „Gigatron“.

Ima i zagovornika teorije da je razlog suza na slici sa Vučićevim likom to što je, kako neki opozicionari tvrde, oštećen budžet grada Zaječara za nekoliko stotina miliona dinara gde je EPS trebalo da uplati taj novac u budžet grada Zaječara na ime naknade za zauzimanje lokalne površine banderama.

Sve u svemu, pravi razlog suza na slici sa Vučićevim likom još uvek nije razjašnjena. Možda je i razlog gradnja pumpe u naselju „Kraljevica“ a možda je i to sasvim normalna pojava, pošto je Vučić emotivna osoba, tako da je slika proplakala ne zbog neke loše pojave….

Izbori uskoro počinju tako da će se razlog Vučićevih suza saznati još 24. aprila oko 21h. Do tada možemo samo da nagadjamo i da mi pustimo po koju suzu, jer kakva nam je vlast, nije čudo da proplače ceo Zaječar!!!

Ovaj tekst je šaljivog karaktera !!!

Aniri Šalve

Dodaj komentar