fbpx
Društvo Izdvajamo

Za Novogodišnje ukrašavanje Zaječara 1,5 miliona dinara

U Zaječaru minulih dana uveliko traje Novogodišnje ukrašavanje grada, a posao je i ove godine poveren Javnom-komunalnom preduzeću “Timok održavanje”. Osim centra grada i prilaznih ulica, ukrasi se uveliko postavljaju i u svim većim naseljima, a za novogodišnju dekoraciju iz budžeta grada izdvojeno je 1.500.000 dinara.

Do polovine novembra grad će zablistati punim sjajem, zahvaljujući rasveti koja se uveliko postavlja na svim većim saobraćajnicama u gradu. Nakon toga uslediće postavljanje i Novogodišnjih ukrasa na zaječarskom skveru.

Nakon druge izmene Programa poslovanja koje su odbornici usvojili na poslednjem Skupštinskom zasedanju pomenuto preduzeće je za materijal za izradu dekorativne rasvete dobilo 1.500.000 dinara.

printscreen

Vice Lalić, v.d. direktor JKP „Timok održavanje“ istakao je za medije da će uz ukrase koje su radnici ovog preduzeća napravili prethodnih godina i ove sezone biti pravljeni novi.

“Ali sve će biti znatno skromnije”, rekao je Lalić.

Za novogodišnju dekoraciju Zaječara predviđeno je milion i po dinara, a deo novca će biti upotrebljen i za reparaciju pregorelih ukrasa.

Podsećamo, 2018. godine za Novogodišnju rasvetu u Zaječaru je potrošeno oko 3,5 miliona dinara. 2017. godine za nabavku pingvina, igla i nekoliko stotina metara creva iz zaječarske kase dato je nešto više od 2,6 miliona dinara.

Dakle za nepune 3 godine samo za “lampice” dali smo iz budžeta grada oko 8 miliona dinara. 

Da li je po Vašem mišljenju taj novac mogao biti potrošen u druge svrhe i na šta?

3 komentara

  • e pa bas lepo!!!a to sto je grad u blokadi danas 30 miliona donara?to sto danas policija vrslja po finansijama? sta cemo sa tim?to sto nema plate???e pa to je domacinksko poslovanje boška nicica i bande oko njega!!isterajmo bandu!!! ma batine su iz raja izasle!!!motke!!!!

Dodaj komentar