Društvo Izdvajamo

Vučić na drugom onlajn skupu: Pokazali smo šta možemo, ali i da znamo da slušamo kritike

foto: youtube.com/Aleksandar Vučić/printscreen
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras na drugom onlajn skupu liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ da je vlast Srpske napredne stranke (SNS) u prethodnom periodu pokazala šta zna i šta može da uradi, a uz to i zna da sluša kritike.

„Mi smo u prethodnom periodu, što mislim da je od presudnog značaja za napredak Srbije, pokazali šta je to što možemo da uradimo, šta je to što možemo da napravimo, ne gledajući druge oko sebe, slušajući sve kritike“, rekao je Vučić.

On je u svom govoru ocenio da kada pitate ljude u Srbiji kako nešto da se uradi „svi znaju samo kako da budu protiv nekoga, kako da nekoga kritikuju, kako da se nešto kaže protiv nekih ljudi, a ne šta je to što možemo da uradimo“.

Kako je naveo, on smatra da je važno da ljudi obrate pažnju na one koji rade, koji donose rezultate, koji obezbeđuju bolje puteve, bolje pruge, više radnih mesta, nove bolnice…

„Ako pogledate poslednji kvartal prošle godine Srbija je broj 1 u Evropi sa 6,1 posto stopom rasta. Ako pogledate prvi kvartal ove godine Srbija je broj 1 u Evropi…To znači da Srbija brže od ostalih da napreduje“, rekao je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke.

Istakao je da je cilj da do 2025. godine prosečna plata bude 900 evra. Najavio je novi program sa dodatnim subvencijama i dodatnim podstrekom za zapošljavanje.

„Davaćemo više novca privatnim kompanijama da zapošljavaju ljude“, rekao je Vučić.

izvor: insajder.net

Dodaj komentar