fbpx
Društvo

Uživajte u suncu, u Zaječaru oko 26 stepeni

FOTO: zajecaronline.com

Republički hidrometeorološki zavod saopštio je da će u Srbiji posle hladnog jutra, uslediti sunčano i toplo vreme.

U Srbiji će, posle svežeg jutra, biti mestimično sa maglom, koja će se ponegde zadržati i prepodne. Tokom dana će biti sunčano i toplo. Duvaće slab promenljiv vetar. Jutarnja temperatura biće od 2 stepena do 9 stepeni, a najviša dnevna od 18 stepeni do 25 stepeni.

U Zaječaru sveže jutro, u pojedinim delovima grada sa maglom, tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura 7 stepeni, a najviša dnevna 26 stepeni.

weather.com

U utorak pre podne i sredinom dana u Vojvodini i na zapadu zemlje oblačno, mestimično sa kišom, a posle podne i uveče ova oblačnost sporo će se premeštati ka jugozapadnim i centralnim delovima Srbije, uz pad temperature, dok će se na jugu i istoku zadržati pretežno sunčano i relativno toplo. Od srede do kraja perioda pretežno oblačno u svim krajevima, povremeno s kišom i osetno hladnije. Na visokim planinama slab sneg.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak 28. oktobar 2019.

Biometeorološke prilike mogu usloviti uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa srčanim, respiratornim i reumatskim problemima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu nervoze, glavobolјe i bolova u mišićima.

Dodaj komentar