fbpx

Uz ključne kadrovske promene zaječarski radikali obeležili stranačku slavu (FOTO)

Preporuka:

Učenici Ekonomsko-trgovinske škole među pet najboljih na konkursu „Pokreni-promeni“

Učenici Ekonomsko-trgovinske škola iz Zaječara osvojili su 4. mesto na ovogodišnjem konkursu pod nazivom "Pokreni - promeni", koji organizuje...

Sedmoro šahista iz Zaječara na kadetskom prvenstvu centralne Srbije

Takmičari koji su ostvarili najbolje rezultate na školskim i opštinskim takmičenjima učestvovaće na kadetskom prvenstvu centralne Srbije u šahu,...

Predavanje o zdravstvenoj zaštiti u Klubu starih

U Klubu starih 65+, u Krfskoj ulici, u okviru programa Briga o starima Crvenog krsta Srbije, pomoćnik direktora filijale...
- Reklama -

Zaječarski radikali već pune tri decenije proslavljaju stranačku slavu „Sveta tri jerarha“. Ove godine učinili su to sa brojnim kadrovskim promenama, ali i idejama kako da unaprede rad Gradskog odbora SRS u Zaječaru.

Zaječarski Gradski odbor Srpske radikalne stranke je među najstarijim lokalnim odborima u Srbiji, pa je u prethodnih godinu dana u cilju unapređenja rada ovog stranačkog odbora došlo do brojnih novina.

Umesto dosadašnjeg predsednika GrO Srpske radikalne stranke Čedomira Vranjanca, na pomenutu funkciju imenovan je Tomislav Stefanović, a prema rečima njegovog zamenika Ilije Brijazovića tim potezom Gradski odbor zaječarskih radikala ponovo je stavljen na „svoje noge“.

„Gradski odbor Radikalne stranka u Zaječaru bio je ruiniran i bez članstva zahvaljujući Čedomiru Vranjancu. Sada smo počeli od nule i krenuli smo da obnavljama članstvo, tako da sada brojimo oko 300 članova“, rekao je Brijazović.

Brijazović je poručio da zaječarski radikali imaju dovoljno kadrovskih potencijala, znanja i umeća da Gradskom odboru vrate staru slavu i da se prevaziđu poteškoće sa kojima su bili suočeni u prethodnom periodu.

Na pitanje da li će predstavnici Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Zaječaru podržati ili bojkotovati predstojeće parlamentarne izbore Brijazović je odgovorio:

„Mi poštujemo ovu zemlju i u duhu pravoslavlja i demokratije izlazimo na izbore. I pored toga što svi kažu da je izborni cenzus smanjen na 3% zbog radikala, ja u to ne verujem“, istakao je Brijazović.

Stranačku slavu „Sveta tri Jerarha“ pored Zaječara, obeležili su i opštinski odbori u Knjaževcu, Sokobanji i Boljevcu, a ovogodišnji kolačar u Zaječaru je Goran Žikić.

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: