Regionalna agencija za razvoj Istočne Srbije otpočela je izradu Studije izvodljivosti uspostavljanja sistema za iznajmljivanje bicikala (Rent a bike) u istočnoj Srbiji.

Cilj ove Studije je da pokaže da li je u našem regionu ovaj sistem potreban, i ako jeste, kako i na koji način bi trebalo da bude uspostavljen.

“ U ovom procesu nam je važno i mišljenje građana. Zato smo pozvali sve zainteresovane da učestvuju u procesu izrade Studije i popune upitnik na adresi: https://goo.gl/forms/cHvFrWx4e6eByIwF2

Za sva pitanja kontaktirajte Dragana Milutinovića na e-mail dragan.milutinovic@raris.org ili na telefon: 019/426-377″, ističu u RARIS-u.

Aktivnosti oko izrade Studije izvodljivosti za uspostavljanje sistema za iznajmljivanje bicikala realizuju se u sklopu transnacionalnog projekta „Transdanube.Pearls – Mreža za održivi transport u regionu Dunava“ u kome učestvuje petnaest partnera iz devet zemalja.

Vodeći partner na projektu je austrijska Agencija za zaštitu životne sredine, a projekat se realizuje u okviru Interreg Dunavskog Transnacionalnog Programa.

 

1 KOMENTAR

  1. ovo mora da je osmislio crno boško..to samo njemu moe dapadne na pamet…a da voze i biciklu po timoku za krst? e bosko bosko..nije ni tebi lako..

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here