fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Društvo Izdvajamo

Sve je spremno za zimsko održavanje puteva u Zaječaru

FOTO: zajecaronline.com

PREDIZBORNI MARKETING

U Zaječaru je održana smotra mehanizacije i opreme „Štrabag“ d.o.o. – Ogranak PZP „Zaječar” za zimsko održavanje puteva. Preduzeću za puteve „Zaječar“ – „Štrabag“ d.o.o. biće ove sezone na raspolaganju oko 40 vozila sa opremom, a ima dovoljno i rizle i soli.

FOTO: zajecaronline.com

Na smotri je predstavljen deo mehanizacije sa opremom: kamioni sa raonicima i posipačima, grejder, utovarna sredstva… Ovo preduzeće je spremno za zimsku sezonu i postoji dovoljno mehanizacije kako bi se održavali putevi u Timočkoj krajini tokom zime.

„Preduzeće za puteve „Zaječar“ – „Štrabag“ d.o.o. održava 1600 km državnih puteva, podeljeno na 11 punktova, a na svakom punktu imamo obezbeđenu dovoljnu količinu materijala – soli i rizle. Zimsko održavanje se radi po prioritetima, I, II, III prioritet. Najbitiniji su magistralni putevi I B reda, onda idu putevi II A i II B reda“, kaže Nenad Stošić, rukovodilac zimskog održavanja državnih puteva „Štrabag” d.o.o. – Ogranak PZP „Zaječar”.

Nenad Stošić, rukovodilac zimskog održavanja državnih puteva „Štrabag” d.o.o. – Ogranak PZP „Zaječar”; FOTO: zajecaronline.com

Preduzeću za puteve „Zaječar“ – „Štrabag“ d.o.o. biće ove sezone na raspolaganju oko 40 vozila, a svake godine mehanizaciju obnavljaju.

„Starost naših vozila je u proseku od 4 do 5 godina. Ove godine nabavili smo pet novih posipača i raonika”, dodaje Stošić.

Preduzeće za puteve „Zaječar“ ove zime održavaće puteve kalendarski od 1. novembra do 31. marta.

FOTO: zajecaronline.com

FOTO: zajecaronline.com

Dodaj komentar