fbpx
Društvo

NIČIĆ: Sjajna atmosfera za doček NOVE GODINE na zaječarskom skveru!

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić je najavio sjajnu atmosferu na gradskom trgu u novogodišnjoj noći, nastup OK benda i veličanstven vatromet.

Zaječar će, prema njegovim rečima, zablistati na ispraćaju 2017. godine, a postavljanje novogodišnje rasvete počinje 27. novembra.

Prema Ničićevim rečima program na Trgu oslobođenja počeće u 22 sata nastupom „OK benda“.

“I ove godine nastavićemo tradiciju koju je grad imao godinama u nazad kada smo bili na vlasti.

Velika zahvalnost donatorima koji će finansirati dolazak „OK benda“ koji će zabavljati zaječarce i timočane na Trgu osobođenja tokom novogodišnje noći.

Kao što smo i obećali Zaječar će stabilizovati finansije, ponovo srediti infrastrukturu, početi dovođenje investitotara, ali i pevati i radovati se!

Naglašavam, da ni jedan jedini dinar iz budžeta grada, JP i ustanova neće biti potrošen za ovaj događaj.

Očekujem da ove godine gradski trg bude pun zaječaraca  i gostiju iz čitave Timočke krajine, ali i iz susedne Bugarske” , poručio je Ničić.

Prema najavama gradonačelnika za sve posetioce biće obezbeđeni topli napici, čaj, kuvano vino i rakija, ali i…

„Ukoliko se budu pronašli sponzori, ove godine na zaječarskom trgu ponovo će zamirisati pečeni vo, koji će biti dat Crvenom krstu ili zaječarskim izviđačima da vrše podelu građanima koji na trgu dočekaju Novu godinu“, najavio je Ničić.

U ponoć, nakon  vatrometa, prisutnima na trgu obratiće se gradonačelnik lično, koji će potom, iza ponoći, obići dežurne na graničnom prelazu i u zaječarskom porodilištu, gde će prve bebe rođene u 2018. godini darivati zlatnicima.

izvor: fira.rs/istocnevesti.com

1 komentar

Dodaj komentar