fbpx

Radovi na mostu u blizini paraćinske petlje

Na putevima nema gužve, uslovi za vožnju su povoljni, ali je intenzitet saobraćaja pojačan - zato vozite veoma pažljivo!

Preporuka:

Uređen put Trnavac-Gradskovo, u planu sređivanje puta od Čokonjara

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ završili su radove na uređenju puta Trnavac-Gradskovo. Šiblje i rastinje koje se nalazilo...

U Zaječaru sunčano uz povremenu oblačnost

U Srbiji ujutro slab mraz, u nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka niska oblačnost, ponegde i magla, koja...

U sredu sunčano sa umerenim vetrom

Ujutro slab i umeren mraz i magla ili niska oblačnost, koja će se u većem delu vojvodine zadržati duže...
- Reklama -  

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.Na važnijim putnim pravcima saobraćaj je trenutno umerenog inteziteta i odvija se bez zastoja.

Nalazimo se u periodu letnjih godišnjih odmora kada se dosta putuje i kada je pojačan intezitet saobraćaja, pa je i pored povoljnih vremenskih uslova potrebna puna opreznost u vožnji, naveo je AMSS.

Kako ponovo ulazimo u period sa temperaturama koje će se, prema rečima meteorologa, u najtoplijem delu dana kretati između 32. i 36. podeljka, potrebno je praviti češće odmore u vožnji i koristiti vodu za osveženje.

Zbog radova na autoputu Niš – Beograd (državnom putu I A reda broj 1), u smeru ka Beogradu na redovnom održavanju mosta preko puta u neposrednoj blizini petlje „Paraćin“, za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna strana autoputa (smer koji od Niša vodi ka Beogradu).

Iz pravca Niša vozači se preusmeravaju na preticajnu traku suprotnog smera onom koja vodi iz pravca Beograda, a ujedno je zatvoreno i isključenje sa autoputa za Paraćin i Zaječar iz pravca Niša, zbog čega se vozači za ove gradove upućuju na alternativne najbliže petlje.

Predviđeni rok završetka je 10. jul 2019. Radovi su obezbeđeni obezbeđeni privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Izvor
JP Putevi Srbije

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Zaječarka Aleksandra Petković na bilbordima širom Srbije

Zaječarka Aleksandra Petković predstavljala je Srbiju na Međunarodnom turniru mladih fizičara u Poljskoj i sa svojim timom se u Srbiju vratila okićena bronzanom medaljom....

Zapalio se automobil ispred zaječarskog SUP-a

U ulici Nikole Pašića, ispred zaječarske Policijske uprave nešto pre 13 sati zapalio se automobil zaječarskih registracionih oznaka. Prema informacijama vlasnika automobila, požar je izbio...

Gimnazijalke putuju u Beč: Osvojile prvo mesto na takmičenju iz nemačkog jezika

Učenice Gimnazije u Zaječaru, Spasenija Nikolić i Nađa Stevanović ostvarile su zapažen rezultat na takmičenju iz nemačkog jezika, osvojivši prva mesta u različitim kategorijama. Spasenija...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: