ilustracija

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.Na važnijim putnim pravcima saobraćaj je trenutno umerenog inteziteta i odvija se bez zastoja.

Nalazimo se u periodu letnjih godišnjih odmora kada se dosta putuje i kada je pojačan intezitet saobraćaja, pa je i pored povoljnih vremenskih uslova potrebna puna opreznost u vožnji, naveo je AMSS.

Kako ponovo ulazimo u period sa temperaturama koje će se, prema rečima meteorologa, u najtoplijem delu dana kretati između 32. i 36. podeljka, potrebno je praviti češće odmore u vožnji i koristiti vodu za osveženje.

Zbog radova na autoputu Niš – Beograd (državnom putu I A reda broj 1), u smeru ka Beogradu na redovnom održavanju mosta preko puta u neposrednoj blizini petlje „Paraćin“, za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna strana autoputa (smer koji od Niša vodi ka Beogradu).

Iz pravca Niša vozači se preusmeravaju na preticajnu traku suprotnog smera onom koja vodi iz pravca Beograda, a ujedno je zatvoreno i isključenje sa autoputa za Paraćin i Zaječar iz pravca Niša, zbog čega se vozači za ove gradove upućuju na alternativne najbliže petlje.

Predviđeni rok završetka je 10. jul 2019. Radovi su obezbeđeni obezbeđeni privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Izvor
JP Putevi Srbije

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here