fbpx

Radovi na mostu u blizini paraćinske petlje

Na putevima nema gužve, uslovi za vožnju su povoljni, ali je intenzitet saobraćaja pojačan - zato vozite veoma pažljivo!

Preporuka:

Zaječarci oprez: Počinje dezinfekcija varikinom na području grada

Pored dosadašnje dezinfekcije grada, od strane četiri zaječarska Javno komunalna preduzeća, od danas će Zaječar i gušće naseljena sela...

Vučić: Svim zaposlenima u mikro i malim preduzećima država će tri meseca platiti minimalac

Sa uvođenjem vanrednog stanja u Srbiji zbog pojave korona virusa i srpska privreda našla se u vanrednim okolnostima i...

FOTO DANA: U Zaječaru stariji od 65 godina na ulici, ogromne gužve ispred bankomata

I pored gotovo svakodnevnih upozorenja od strane komandanta Štaba za vanredne situacije i gradonačelnika Zaječara Boška Ničića da epidemiološka...
- Reklama -

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.Na važnijim putnim pravcima saobraćaj je trenutno umerenog inteziteta i odvija se bez zastoja.

Nalazimo se u periodu letnjih godišnjih odmora kada se dosta putuje i kada je pojačan intezitet saobraćaja, pa je i pored povoljnih vremenskih uslova potrebna puna opreznost u vožnji, naveo je AMSS.

Kako ponovo ulazimo u period sa temperaturama koje će se, prema rečima meteorologa, u najtoplijem delu dana kretati između 32. i 36. podeljka, potrebno je praviti češće odmore u vožnji i koristiti vodu za osveženje.

Zbog radova na autoputu Niš – Beograd (državnom putu I A reda broj 1), u smeru ka Beogradu na redovnom održavanju mosta preko puta u neposrednoj blizini petlje „Paraćin“, za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna strana autoputa (smer koji od Niša vodi ka Beogradu).

Iz pravca Niša vozači se preusmeravaju na preticajnu traku suprotnog smera onom koja vodi iz pravca Beograda, a ujedno je zatvoreno i isključenje sa autoputa za Paraćin i Zaječar iz pravca Niša, zbog čega se vozači za ove gradove upućuju na alternativne najbliže petlje.

Predviđeni rok završetka je 10. jul 2019. Radovi su obezbeđeni obezbeđeni privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Izvor
JP Putevi Srbije

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: