fbpx
Društvo

Radionica “Javni nastup – kako se predstaviti ciljanim publikama?” u POMAK-u 30. marta

FOTO: pomak.org

Timočki Omladinski Centar iz Zaječara, u okviru projekata “Think outside the box”, podržanog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji, organizuje još jedan MeetUp.

Radionica pod nazivom “Javni nastup – kako se predstaviti ciljanim publikama?” biće održana u subotu 30. marta 2019. godine u Prostoru za POMAK, u Zaječaru.

“Komunikacija je možda jedan od najvažnijih segemnata u biznisu. Bilo da želite da prodate neki proizvod ili želite da predstavite nešto što radite, potreban vam je dobar javni nastup. Kako bi ono što želite da kažete došlo do vaše ciljne grupe, potrebno je definisati dobru poruku koju želite da prenesete, ali i da znate kako da je iskomunicirate, tj. kako da dođe do vašeg cilja. Kako bi vam pomogli da poboljšate svoj javni nastup i naučili koje su vam veštine potrebne za dobar javni nastup, oragnizovaćemo ovu radionicu”, poručuju iz POMAK-a.

Učešće je besplatno, uz neophodnu prijavu za radionicu, na sajtu pomak.org.

Prijave su otvorene do petka 29. marta 2019. godine do 12 sati, nakon čega će odabrani učesnici putem mejla biti obavešteni o vremenu održavanja treninga.

Dodaj komentar