fbpx

Prijemni ispit na Fakultetu za menadžment u Zaječaru

Preporuka:

Ničić na terenu: Stacionar u Gamzigradskoj banji i Dom učenika u Zaječaru spremni za obolele ako bude potrebe

Nadležni iz Zavoda za javno zdravlje u Zaječaru svakodnevno rade i na terenu proveravaju sve one koji su do...

U istočnoj Srbiji u samoizolaciji oko 1200 građana, virusom korona zaraženo samo dvoje iz Zaječara

Prema podacima sajta covid19.data.gov.rs na dan 26. mart u Timočkoj krajini su registrovana samo dva slučaja zaraze korona virusom...

U zaječarskom Domu zdravlja otvoren „respiratorni centar“: O broju obolelih i dalje niko ne želi da govori

Osim potvrđena dva slučaja zaraženih korona virusom u Zaječaru preko  zvaničnog sajta Ministarstva zdravlja, minulih dana niko od nadležnih...
- Reklama -

Puni ambicija za dalje školovanje, na Fakultetu za Menadžment u Zaječaru, buduću studenti polagali su prijemni ispit. Test kažu nije bio težak, a Fakultet za Menadžment odabrali su jer ga smatraju najboljim za sticanje obrazovanja i nastavak karijere.

Kvalitetan studijski program i besplatan upis i prva godina studija samo su neke od prednosti studiranja na Megatrend univerzitetu. Od ove godine studentima su pored menadžmenta, na raspolaganju i studije ekonomije, ističe prof. dr Dragan Mihajlović, dekan Fakulteta za menadžment.

Prijemni ispit polagalo je 70 kandidata. Upis je na programu od 9 – 17. jula, a fakultet pruža mogućnost studija u oblasti ekonomije i menadžmenta, a od ove godine studentima su na raspolaganju i master studije ekonomije.

Izvor: tvbest.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: