fbpx

Predstavnici GrO Narodne stranke poručili čelnicima grada: Ne brukajte sebe i naš Zaječar

Preporuka:

Rad nastavnice Milijane Gligorijević objavljen u Zborniku „Čas za ugled 5“

Rad nastavnice OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Salašu mr Milijane Gligorijević pod nazivom "Reči umanjenog u uvećanog značenja" objavljen...

Rade Šerbedžija sa orkestrom krajem godine nastupa u Zaječaru

Koncert pod nazivom "Ti bi htela pesmom da ti kažem" na kome će nastupiti Rade Šerbedžija sa Zapadnim Kolodvor...

Knjaževačka „Tina“ prodata beogradskoj firma Mobi furniture d.o.o

Timočka industrija nameštaja AD Tina u stečaju iz Knjaževca prodata je za 35,2 miliona dinara beogradskoj firmi Mobi furniture...
- Reklama -

Zbog spontanog odlaska za Beograd i podrške koju su gradonačelnik Zaječara Boško Ničić i nekoliko gradskih čelnika želeli da pruže predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću prilikom njegovog gostovanja na RTS-u i protestnog skupa koji je usledio tim povodom, oglasili su se i predstavnici Gradskog odbora Narodne stranke u Zaječaru.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“ Narodna stranka u Zaječaru traži od gradonačelnika i njegovih nesposobnih saradnika da više ne brukaju naš grad, jer su Timočka krajina i Zaječar između ostalog poznati i po TIMOČKOJ BUNI, hrabrim i čestitim ljudima, a ne po kukavicama i političkim poltronima, koji, da bi se dodvorili svom vođi odlaze u Beograd da bi se obračunali sa hrabrim studentkinjama i SRPSKOM OMLADINOM, u njihovim zahtevima za pravnu državu, vladavinu prava, slobodu medija i govora,  a protiv urušavanja institucija.

Umesto što izvode performanse na srpskim putevima, u stilu navijačkih huligana poput njihovog predsednika, bolje da odgovore stanovnicima Grada Zaječara zašto nije otvorena ni jedna fabrika, zašto se iselilo pola žitelja u inostranstvo, zašto deca iz osnovnih škola godinama pohađaju nastavu u srednjoj školi, ko skrnavi gradsko groblje, zašto nedavno asfaltrirani putevi traju nekoliko meseci i koliki su gubici u Javnim komunalnim preduzećima.

Zato Narodna stranka u Zaječaru predlaže gradonačelniku da iskoriste još ovih godinu i nešto dana, koliko im je ostalo na vlasti, da urade makar nešto korisno za grad jer do sada sve čega su se se uhvatili je uništeno, nedovršeno ili nestalo“, navodi se u saopštenju GrO Nardone stranke u Zaječaru.

4 KOMENTARA

  1. Koja dela , sve su uništile ove borske štetočine, blizanci Ničić i Mirković, uz podršku sns i ovih iz partijske škole sa kraljevice. Pravi ZAJEČARCI to dobro znaju!!!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Poslovni izazov za srednjoškolce Istočne Srbije

Oko 70 srednjoškolaca iz Zaječara, Boljevca, Bora, Knjaževca, Majdanpeka i Sokobanje učestvovaće na Regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama pod nazivom “Poslovni izazov“ koje...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: