Izdvajamo Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ STIGAO U ŠTAB SNS Kratko i jasno odgovorio Žaklini: “Batinaši tuku poštene ljude!”

predsednik aleksandar vučić
foto: tanjug.rs

PREDSEDNIK VUČIĆ STIGAO U ŠTAB SNS

U štab Srpske napredne stranke stigao je veliki broj članova, a nešto pre 20 sati stigao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U Srbiji se danas održavaju lokalni izbori u 89 gradova i opština, među kojima su Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Valjevo i većina vojvođanskih opština.

Biračka mesta biće zatvorenau 20 časova. Alo! se nalazi u štabu SNS-a, gde se očekuje obraćanje javnosti.

Vučić stigao u štab

Vučić je ušao u pres centar, gde je veliki broj novinarskih ekipa i upitao da li su posluženi, a zatim dodao da ima sjajne rezultate.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u štab SNS-a. Na samom ulazu novinarka N1 televizije Žaklina Tatalović postavila je pitanje predsedniku Srbije, i predsednici Skupštine Ani Brnabić.

Vučić joj je kratko i jasno odgovorio:

“Ne tuče se narod, tuku batinaši poštene ljude iz SNS, jer ne mogu da pobede. I večeras ćemo da pobedimo još ubedljivije. Zapamtite, ja vam uvek kažem istinu. Kao i za Real Madrid što sam vam rekao”. poručio je Vučić.

Među prvima je u štab stigao predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić. Za njim su krenuli da priistižu i drugi visoki funkcioneri, ali i poznate ličnosti.

ZaječarOnline/Hypetv.rs/Alo/O.B.

Dodaj komentar