Društvo

Potencijali Zaječara na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Na 42. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora koji se u Beogradu održava od 20. do 23. februara jedinstvene turističke potencijale Zaječara, prirodne turističke potencijale, kompletne smeštajne kapacitete i manifestacije poput Gitarijade predstaviće Turistička organizacija grada Zaječara.

Beogradski sajam i ove godine postaje „svet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okupilja i na desetine hiljada običnih posetilaca. Na višednevnoj manifestaciji ponudu gradova, banja, planina, jezera i mogućnosti za aktivan odmor u Srbiji predstaviće na desetine turističkih organizacija, a učešće na Međunarodnom sajmu u Beogradu uzeće i Turistička organizacija grada Zaječara.

Prema najavama v.d. direktorke Dragane Gogić Rajković Turistička organizacija grada će na najbolji mogući način promovisati Zaječar, kao i turisticku ponudu grada.

„Posetu ovom sajmu ćemo iskoristiti i promovisati i manifestacije putem promotivnog materijala, suvenira sa motivima grada kao i 54. zaječarsku Gitarijadu. Posetioci će ove godine biti u prilici da posetom našeg štanda dožive Feliks Romulianu na originalan i autentičan način, jer će štand biti opremljen detaljima Feliks Romuliane“, kaže Gogić Rajković.

Pod sloganom „Put pod noge“ – fantastična ponuda i nove destinacije ove godine na Sajmu turizma učestvuje više od 700 direktnih izlagača i suizlagača iz 40 zemalja. Zajedno sa poslovnim gostima ukupno će biti prisutni izlagači iz 44 države.

 

Dodaj komentar