fbpx
Društvo PR tekstovi

POSTIGNITE CILJ I OSTVARITE USPEŠNU KOMUNIKACIJU SA DRUGIMA! Posetite “NLP radionicu” 17. maja na Fakultetu za menadžment u Zaječaru

Ukoliko ste zainteresovani da unapredite svoja znanja i veštine primenom NLP metoda i tehnika, pozivamo Vas na Info radionicu, koja će biti održana u četvrtak, 17. maja u amfitetatru Fakulteta za menadžment u Zaječaru.

Radionicu će držati internacionalni treneri NLP Centra iz Beograda, a početak je zakazan za 13 sati.

Šta je NLP?

Neurolingvističko programiranje (NLP) je najpoznatiji svetski komunikacioni model, odnosno metodologija u čijem fokusu je komunikacija sa samim sobom, kako bismo se samomotivisali, postigli cilj i ostvarili uspešnu komunikaciju sa drugim ljudima.

Ovaj metod nam pomaže da drugima uspešno priđemo, da ih razumemo, uspostavimo usaglašenost i krenemo dalje u pregovore, prodaju, uticaj ili sl.

Šta nam pruža NLP?

Pored uspešne komunikacije, NLP nam pruža znanja, metode, veštine i tehnike o postizanju izvrsnosti, uspeha, sreće i zadovoljstva na ličnom i profesionalnom planu.

Do toga dovode pravilno postavljanje ciljeva i promena neželjenog ponašanja koje su pored komunikacije, najvažniji fokus NLP-a.

Učeći i primenjujući NLP doživećete lični rast, razvoj, prekretnicu i spremnost da odlučno iskoračite iz zone komfora spremnost da odlučno iskoračite iz zone komfora.

Dodaj komentar