PR tekstovi

Pet meseci od otvaranja Centar IST MANUAL RADENKOVIĆ može da se pohvali izuzetnim rezultatima (VIDEO)

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U Zaječaru je pre pet meseci počeo sa radom prvi privatni zvanično sertifikovani fizioterapeutski centar – centar kiropraktike, kompjuterske trakcije kičme, ručne masaže, fizikalne i kinezi terapije – IST MANUAL RADENKOVIĆ.

Centar je opremljen najsavremenijom kompjuterizovanom opremom renomiranog engleskog proizvođača BTL, svetskog lidera u proizvodnji opreme za fizikalnu terapiju, koja postavlja nove standarde u fizikalnoj terapiji i sveobuhvatnoj revitalizaciji celog tela.

ist-manual2

Posle pet meseci našeg rada možemo biti zadovljni rezultatima koje imamo. Zadovoljni su i pacijenti i mi, jer je naš cilj da maksimalno rešimo problem naših pacijenata„, kaže Siniša Radenković, inače vlasnik Centra IST MANUAL RADENKOVIĆ.

Centar IST MANUAL RADENKOVIĆ svoje pacijente tretira veoma profesionalno i studiozno.

Naše pacijente sagledavamo veoma studiozno, sa svim snimcima i rezultatima koji su nama bitni i dostupni, ne bi li se upoznali sa problemom naših pacijenata. Kod nas obično dolaze pacijenti sa problemima ukočenosti vrata, bolovima duž nogu, i to su, može se reći, dugogodišnji problemi. Takođe, dolaze nam i pacijenti koji se trenutno ukoče i to se vrlo brzo sanira, ali bavimo se veoma studiozno i problemima hronične prirode„, kaže Siniša Radenković.

Što se tiče rezultata, od 170 pacijenata koji su prošli protokol, u preko 90 posto slučajeva Centar IST MANUAL RADENKOVIĆ beleži odlične rezultate.

ist-manual1

To mogu da potvrde i naši pacijenti i to nam je jako drago. To nam daje za pravo da budemo još istrajniji i kvalitetniji„, ističe Radenković.

Centar IST MANUAL RADENKOVIĆ poseduje vrhunske aparate fizikalne medicine.

Imamo sve što je potrebno na jednom mestu po pitanju fizikalne medicine. To su nove metode koje u Zaječaru i široj okolini ne postoje. Imamo sve nove metode rada, nov pristup lečenju i možemo da kažemo da smo poslednja šansa za rešavanje problema pacijenata„, kaže Radenković i objašnjava:

Imamo aparat za fizikalnu medicinu, magnet, laser, ultrazvuk, elektro terapiju. Takođe, naš Centar poseduje i sto za trakciju, kompjutersko izvlačenje kičme, kao i metodu kiropraktike. Pomenuo bih još jednu metodu koju primenjujemo, a to je vraćanje mišića. Zapravo, mi sa kiropraktikom vratimo koštane pršljenove u svoj funkcionalni položaj, ali sada imamo i metodu vraćanja tetiva i mišića u svoje idealno stanje„.

ist-manual

Zaposleni u Centar IST MANUAL RADENKOVIĆ ukazuju na sve probleme, ali i savetuju svoje pacijente.

Jedan od problema koji je prisutan u današnje vreme svakako je nedovoljno kretanje i sve manja i manja fizička aktivnost.

Nedostatak fizičke aktivnosti uzrokuje velike probleme disbalansa u smislu fizičkog inregriteta. Problem ne nastaje tog trenutka, već usled dugogodišnjeg nepravilnog sedenja, stajanja, lošeg hoda. Pored odgovarajuće terapije, mi savetujemo pacijente kako treba da se ponašaju. Savetujemo ih kako da sede, da ne treba da se krive u jednu ili drugu stranu. Svi mi tražimo neki položaj koji nam odgovara i onda dolazi do poremećaja i problema„, kaže Siniša Radenković i poručuje:

Sve ovo što smo radili do sada i što ćemo raditi smatram da je jako dobro, kao i savete koje dajemo našim pacijentima. Svim ljudima poručujem da nas pozovu, da dođu do nas, kako bi pokušali da njihov problem rešimo. Vrlo smo savremeni i gledamo na probleme ljudi vrlo otvoreno. Nismo od onih koji obećavaju nešto za kratko vreme. Ipak veliki problem se rešava malo studioznije i na duži vremenski period„.

Za kraj razgovora, Centar IST MANUAL RADENKOVIĆ na čelu sa Sinišom Radenkovićem svim građanima Zaječara i okoline čestita predstojeće praznike.

Dodaj komentar