fbpx

Paunović: NAKON OSAM MESECI SRPSKA NAPREDNA STRANKA U ZAJEČARU PONOVO USPOSTAVILA SVOJ RAD, REZULTATI SU VEĆ VIDLJIVI

Preporuka:

Odbojkašice gostuju u Majdanpeku u 11. kolu

Ženska ekipa OK Zaječara gostovaće za vikend ekipi Majdanpeka u okviru 11. kola odbojkaške Druge lige "Istok". U 11. kolu...

Narodna verovanja na Sretenje

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas, 15. februara slave Sretenje Gospodnje, praznik posvećen unošenju Isusa Hrista u hram. Sretenje Gospodnje...

Za danas zakazana sednica Skupštine po hitnom postupku

U cilju obezbeđivanja uslova za neometano funkcionisanje Mesne zajednice Vratarnica i Centra za socijalni rad, u Zaječaru je za...
- Reklama -

-SRPSKA NAPREDNA STRANKA U ZAJEČARU JE ZA VEOMA KRATKO VREME PONOVO USPOSTAVILA SVOJ RAD, USPOSTAVILA SVOJE ORGANE I PO VERTIKALI I PO HORIZONTALI. TI REZULTATI SU VEĆ VIDLJIVI, ISTAKAO JE DANAS VLADAN PAUNOVIĆ, POVERENIK SRPSKE NAPREDNE STRANKE U ZAJEČARU.

U prostorijama Povereništva Srpske napredne stranke u Zaječaru danas je održana konferencija za novinare, na kojoj je o radu i aktivnostima ove stranke govorio Vladan Paunović, poverenik SNS u Zaječaru.

Prema njegovim rečima, promene su, u poslednjih osam meseci, itekako vidljive, kako u radu stranke, tako i u radu lokalne samouprave.

„Stabilizacija u radu lokalne samouprave je itekako vidljiva u poslednjih osam meseci, tačnije od nove godine. Kad to kažem, pre svega mislim na izmirenje obaveza prema samim gradjanima, prema javnim preduzećima i dobavljačima, odnosno dužnicima, ali pomenuo bih i deblokadu škola, što dovodi do njihovog kvalitetnijeg rada“, kaže Paunović.

Kako kaže, gradjani su sami uvideli i podržali politiku Srpske napredne stranke, odnosno politiku njenog predstavnika i premijera Aleksandra Vučića, što su i pokazali na poslednjim parlamentarnim izborima.

„Lokalnih izbora u Zaječaru nije bilo. Srpska napredna stranka je ubedljivo pobedila sa 44 posto glasova, što je daleko više od svih ostalih političkih stranaka“, rekao je Paunović.

Aktivan je i Forum žena Srpske napredne stranke u Zaječaru, koji je proteklih dana pokrenuo inicijativu da trudnice na području grada imaju besplatan autobuski prevoz, a koja je na poslednjoj sednici Gradskog veća i usvojena.

„Gradsko veće grada Zaječara usvojilo je inicijativu Foruma žena SNS u Zaječaru da trudnice, deca do šest godina i stariji od 70, ubuduće imaju besplatan autobuski prevoz na teritoriji grada. Još jedna inicijativa koja će uskoro biti usvojena, ali i podići kvalitet zdravlja i života naših sugradjanki, jeste inicijativa o besplatnom ginekološkom sistematskom pregledu“, navodi Paunović.

A da je Srpska napredna stranka društveno odgovorna stranka pokazuju i učestale akcije, ne samo aktivista, već i gradjana, ali i Udruženja penzionera.

„Nakon akcije uredjenja Vanjinog jaza i dobrovoljnog davanja krvi, u okviru koje je zahvaljujući članovima stranke, gradjanima i penzionerima, prikupljeno preko 30 jedinica ove dragocene tečnosti, proteklog vikenda organizovali smo i akciju uredjenja prostora oko Doma kulture u naselju Kotlujevac. Već ovog vikenda najavljujemo i akciju uredjenja dvorišta Osnovne škole „Hajduk Veljko“ i ovim putem pozivamo sve simpatizere stranke, ali i gradjane čija deca pohadjaju ovu školu, da se odazovu akciji i da novu školsku godinu, odnosno 1. septembar, dočekamo sa uredjenim dvorištem kako bi našoj deci bilo što ugodnije i lepše“, rekao je danas Paunović i dodao:

„Ovim samo potvrdjujemo da je Srpska napredna stranka društveno odgovorna stanka. Tako ćemo se ponašati i u budućnosti i trudićemo se da kvalitet života u našoj sredini podignemo na viši nivo“.

3 KOMENTARA

  1. Zaista su vidljivi rezultati brljanja SNSa, pa za neku godinu neće ostati kamen na kamenu od Zaječara,a sve zbog sjajnih kadrova koje SNS ima u Zaječaru.

  2. Umesto besplatnog prevoza, trudnicama omogucite normalne uslove za porodjaj! Da im deca budu zdrava, a ne da pokupe razno-razne infekcije u „onom budjavom porodilistu“ i da za to niko ne odgovara! Ista je situacija i na decijem odeljenju. Nazalost, iz iskustva znam… Daleko vam lepa kuca i ozbori i ostale p.m. TOLIKO!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: