Hronika

Ovo je MONSTRUM koji je silovao devojčicu

foto: tvbest.rs

Zaječarska policija sinoć je lišila slobode Franca Kostića (24) iz Zaječara, pod osnovanom sumnjom da je juče u popodnevnim satima silovao šestnaestogodišnju rođaku.

Devojčicu koja je učenica Specijalne škole „Jelena Majstorović“, napasnik je sačekao ispred škole posle nastave, i poveo je, navodno zbog lepok vremena, da prošetaju park šumom Kraljevica.

Ne sumnjajući u svog rođaka, devojčica je pošla sa Kostićem, koji ju je na Kraljevici uvukao u javni WC. Pošto se devojčica opirala, napasnik ju je izudarao dok nije zaćutala, a zatim je silovao.

Uplakanu devojčicu, sa pocepanom odećom, i očigledno strašnom preživljenom traumom, koja je besciljno lutala Kraljevicom, pronašli su šetači i pošto je bila zanemela zbog preživljenog šoka, pozvali policiju i hitnu pomoć.

Silovana devojčica nije govorila ni kada je pronađena, niti u PU Zaječar, pa su policajci pozvali radnike zaječarskog Centra za socijalni rad, koji su devojčicu uspeli smiriti nakon čega je ona ispričala šta joj se tog dana desilo.

Zaječarska policija vrlo brzo je pronašla i lišila slobode Kostića, koji nije poricao da je imao odnos sa devojčicom, ali je tvrdio da je ona dobrovoljno pristala na njega.

050315-franc-kostic-1

Izvor: tvbest.rs

Dodaj komentar