Društvo

OTVORENA MOTO SEZONA: Zaječarski bajkeri prodefilovali gradom! (VIDEO)

Defileom ulicama grada Zaječara, bajkeri su danas i zvanično otvorili ovogodišnju moto sezonu.

Cilj ovakve manifestacije je da se vozačima skrene pažnja na veliki broj motociklista koji u ovo doba godine masovno učestvuju u saobraćaju.

„Tradicionalno, već 21 godinu, otvaramo moto sezonu. Zapravo, ovo je najava da su od danas i motorciklisti prisutni na ulicama i upozorenje da ostali učesnici saobraćaja vode više računa u saobraćaju“, rekao je predsednik moto kluba Triumph Slaviša Milenović.

Moto klub Triumph postoji već 21 godinu. Organizatori su mnogobrojnih humanitarnih akcija, a još jedna u nizu biće održana večeras.

Sredstva prikupljena na ovom događaju namenjena su Ustanovi za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „Oblutak“ u Zaječaru.

„Trudimo se da pomognemo koliko možemo. I za novu godinu mališanima u Oblutku podelili smo paketiće, a i sada ćemo im pomoći materijalno koliko budemo mogli i sakupili. Biće to lepo druženje i obećavamo dobar provod“, dodao je Milenović.

Ovom prilikom nastupiće bend Audiograber, a početak je u 20 časova. Na koncertu će biti postavljena kutija za dobrovoljne donacije, a ulaz je besplatan.

Pogledajte prilog „Online televizije“:

Dodaj komentar