fbpx

OO „Nove stranke“ Knjaževac: Lokalna vlast nesposobna da rešava komunalne probleme

Preporuka:

Danas oblačno sa kišom

Iznad većeg dela zemlje danas će biti umereno do znatno oblačno, na severu i zapadu suvo uz delimično razvedravanje,...

Umereno oblačno i suvo

U većem delu zemlje danas će biti umereno oblačno, malo toplije i vetrovito sa umerenim i jakim južnim i...

11. novembar državni praznik i neradni dan

Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji (dalje: Zakon), propisani su državni praznici koji se praznuju u Republici...
- Reklama -

„Nesposobnost lokalne vlasti u Knjaževcu da rešava komunalne probleme vidi se i u činjenici da i najprostiji radovi ne mogu da se završe brzo i kvalitetno, već se rupe na kolovozu koje otvara JKP „Standard“ da bi popravio postojeću infrastrukturu ne mogu zatvoriti i po više nedelja„, istakao je presednik Opštinskog odbora „Nove stranke Knjaževac“ Slaviša Ranđelović.

U saopštenju posletom medijima Ranđelović navodi da su knjaževčani svedoci da je sve više otpada van kanti i kontejnera, da se posle kiše sve pretvara u kaljugu, jezera, ulica 9-te brigade, a da su ulice pune rupa.

Prenosimo saopštenje u celosti:
Dok opštinska vlast Srpske napredne stranke bahato troši ogromna sredstva na sadržaje vrlo sumnjivog kvaliteta, infrastruktura u opštini Knjaževac je u sve lošijem stanju.

Građani Knjaževca su svedoci da je sve više otpada van kanti i kontejnera, da se posle kiše sve pretvara u kaljugu, jezera, ulica 9-te brigade, a da su ulice pune rupa.

Nesposobnost lokalne vlasti da rešava komunalne probleme vidi se i u činjenici da i najprostiji radovi ne mogu da se završe brzo i kvalitetno, već se rupe na kolovozu koje otvara JKP standard da bi popravio postojeću infrastrukturu ne mogu zatvoriti i po više nedelja.

Najnoviji primer totalne nestručnosti i nebrige za građane su radovi u ulici Stevana Sinđelića, iskopana rupa, šahta sa tronošcem, nekoliko nedelja na sredini ulice, a da nikoga ne zanima da reši problem, koji se realno može sanirati za jedno prepodne.

Nova stranka odavno upozorava na potpuno nestručno vođenje naše opštine, ali odnos lokalne vlasti prema infrastrukturi ovog grada i građanima je ispod svake kritike.

Odgovornost vlasti se ogleda u brizi, o svim segmentima infrastrukture, u svim delovima grada.

U Knjaževcu, 07.11.2019.
Presednik Opštinskog odbora
Nove stranke Knjaževac

Slaviša Ranđelović

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Poslovni izazov za srednjoškolce Istočne Srbije

Oko 70 srednjoškolaca iz Zaječara, Boljevca, Bora, Knjaževca, Majdanpeka i Sokobanje učestvovaće na Regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama pod nazivom “Poslovni izazov“ koje...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: